Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin oyuncularına İspanyol basınından büyük ilgi

Kadın dizisinin oyuncularına İspanyol basınından büyük ilgi

tarafından zk zk

Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan ve bu hafta sezon finali yapan Kadın dizisinin oyuncuları, İspanyol basını için röportaj verdi.

İspanya’nın en büyük medya kuruluşlarından Atresmedia TV Grubu’nun “Kadın” dizisini satın almasının ardından İstanbul’a gelen İspanyol basını, dizi oyuncuları ile sette röportajlar gerçekleştirdi.

Salı günleri FOX’ta izleyiciyle buluşan ve başladığı günden bu yana büyük beğeni toplayan “Kadın” dizisi, İspanya’nın büyük medya kuruluşlarından biri olan Atresmedia TV Grubu’na satıldı. Türkiye’de reyting rekorları kıran dizi yeni sezonda İspanya’da yayına girecek.

Kadın dizisinin oyuncularına İspanyol basınından büyük ilgi 9

Geçtiğimiz hafta İspanyol Atresmedia TV kanalı ile birlikte İstanbul’a gelen ve aralarında El Mundo, ABC gazetesi ve EFE haber merkezi gibi önemli mecraların da bulunduğu İspanyol basın ekibi sette oyuncular ile tanışarak, keyifli röportajlar yaptı.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerini paylaştığı, Şerif Erol, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Feyyaz Duman gibi başarılı isimlerin rol aldığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın satışını Calinos Entertainment’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu ve senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı “Kadın” dizisi, Eylül ayında 3. sezonuyla yeniden FOX ekranlarında olacak.

Kadın dizisinin oyuncularına İspanyol basınından büyük ilgi 10

Kadın dizisinin oyuncularına İspanyol basınından büyük ilgi 11