Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin setinde Ayça Erturan hayatında hiç ağlamadığı kadar çok ağladı!

Kadın dizisinin setinde Ayça Erturan hayatında hiç ağlamadığı kadar çok ağladı!

tarafından ker_def
Kadın dizisinde Yeliz karakterine hayat veren Ayça Erturan, Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtladı.

Kadın dizisindeki rolünün kendisinden çok farklı bir karakter olduğuna değinen Ayça Erturan, dizide rol almak istemesinin sebebini şöyle anlatmakta: “Oynadığım rollerin farklı olmasını özellikle tercih ediyorum, çünkü o roller bana mesleki ve kişisel açıdan yeni keşifler sağlıyor. Yeliz aslında benden çok farklı bir karakter. Senaryoyu okuduğumda çok etkilenmiştim. Sadece yazımından değil, yapım şirketi, yönetmeni ve birlikte çalışacağım diğer oyuncular seçimimi kolaylaştırdı.”

Canlandırdığı Yeliz karakterine bazen kendisinin de çok kızdığını anlatan Erturan, sebebini ise şöyle açıklamakta: “Bazen kızıyorum Yeliz’e, yaptıklarını çoğu zaman onaylamıyorum. Ama Ayça olarak asla yargılamamayı öğreniyorum. Oynarken aklımda hep şu düşünce oluyor: “Herkes kendi yolculuğunun kaptanı. Gideceği yolu ve varacağı yeri yalnız o seçebilir.”

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kadın dizisinin setinde Ayça Erturan hayatında hiç ağlamadığı kadar çok ağladı! 7

Daha önce komedi projelerinde izlediğimiz Erturan, böyle ağır bir dram dizisinde ilk kez yer alıyor. Aslında en başlarda bu durumun kendisini de korkuttuğunu dile getiren oyuncu, “Korkmadım değil. Mesela ağır bir sahne öncesi, rol arkadaşımın kendini duygusal olarak hazırlama süresi olabiliyor. Günlük hayatımda yüksek enerjili biriyim, kendimi dizginlemem zor oluyor. Bir de hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlamış olabilirim” diye konuştu.