Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin sevilen karakterleri küçük dolandırıcılara dönüştü, farkında bile değiliz!

Kadın dizisinin sevilen karakterleri küçük dolandırıcılara dönüştü, farkında bile değiliz!

tarafından zk zk
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın geçtiğimiz bölümlerinde Enver, Ceyda, Arif ve Yeliz’in kalkıştığı bir iş, aslında çok sorgulamasak da pek de hoş olmayan bir durumdu.

Aynı şekilde Ceyda’nın Ümran’a oynadığı küçük oyunun arkasında da hiç hoş olmayan çıkarlar vardı ki o da normal şartlarda pek kabul edilebilir şeyler değildi.

Adeta küçük bir çete olan kahramanlarımızın yaptıklarını görmezden gelsek de yaptıkları çok yanlıştı.

Peki neydi bu yanlış işler? Mesut Yar, bir okurundan gelen mektupta Kadın dizisine yönelik eleştirileri Posta Gazetesi’ndeki köşesine taşıdı. Bakın dizinin takipçisi olan okuru neler söylüyor:

Kadın dizisinin sevilen karakterleri küçük dolandırıcılara dönüştü, farkında bile değiliz! 7

“TATLI BİR ÇETE!

Şu okur mektubunu alana kadar hakikaten güleceğim yoktu ama izninizle bir kahkaha patlatıyorum, bakar mısınız: “Yine ‘Kadın’ (FOX) dizisi, yine avazımız çıktığı kadar ‘yok artık’ diye bağırtan sahneler…

Şimdi Enver Bey yüklü bir sipariş alıyor. İşi yetiştirmek için meşhur ekibi ile gizlice el âlemin dükkanına giriyorlar, makineleri kullanarak işleri bitiriyorlar. El insaf! Başkasının işyerine gizlice gir, ipliğini, makinesini, elektriğini kullan. Sonra ‘iş yaptım’ diye rahatça parayı cebe indir. İyi de bu bir suç ya da büyük bir ayıp değil mi? Yani iyi insanlar(!) yapınca bu iş normal mi oluyor? Aynı şeyi Ceyda da yaptı. Düğün yapıyorum diye Ümran Hanım’dan paradır, eşyadır indirdi ve sonra paraları bölüştüler. Bunlar bayağı bayağı sevimli dolandırıcılara dönüşüyorlar, benden uyarması…”