Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, öyle güzel bir şey yaptı ki ‘helal olsun’ dedirtti!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, öyle güzel bir şey yaptı ki ‘helal olsun’ dedirtti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seray Kaya’ya hakikaten bravo… Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile herkesi sinir eden Seray Kaya, müthiş oyunculuğu ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Sokakta onu Şirin zannedenler ise tanıdıklarında hiç alakası olmadığını görüyor.

Seray Kaya, instagram hesabından da aklı başında paylaşımlarıyla dikkat çekmekte. Bugünkü mesajı herkese ders niteliğinde. Adeta ‘helal olsun sana’ diyeceğiniz türden bir mesaj paylaştı.

Kendisini garip olarak nitelendirenlere isyan ederken, basmakalıplıklara da itirazı var…

Ünlü oyuncu bu mesajıyla hayranlarından da çok sayıda beğeni ve tebrik mesajı aldı.

İşte Seray Kaya’nın mesajı ve kısa videosu:

I am smiling. ✨
? “İnsanların her zaman benim hakkımda ilk izlenimleri garip bir kişiliğim olduğuydu. Bunu duyduğum zaman sorguladım hep -şimdi ise gülüp geçiyorum. Kime göre ve neye göre gariptik yahut normaldik bilmiyorum. Ama sınıflandırılıyorduk. Acımasızca sınıflandırılıyorduk. Kurallarını insanoğlu koyuyordu. Topluma göre 37 numaralık bir ayakkabı belirlenmiş ve herkes bunun içine girmek zorunda gibi. Benimse onlardan tek farkım, bunun farkında olmak. Ve dayatılanlara boyun eğmemek. Rengarenk insanlarız, tek bir renkten yana olmak zorunda değiliz. Siz de karşı çıkın. Toplum sizi dışlayacaktır belki ama siz yine de kendiniz olun ve kendi numaranız olan ayakkabıyı giyin. Ya da boşverin şu saçma sapan numaraları, hep birlikte yalın ayak yürüsek ya şu dünyada. Tüm bu basmakalıplara inat.”