Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde 3 sezon boyunca Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya, büyük bir popülerlik kazandı. Dizideki performansı ile alkış alan oyuncu, son derece başarılıydı.

3 sezon süren Kadın dizisi, 2020 yılının Şubat ayında final yaparak veda etti. Seray Kaya, akıllarda Şirin rolüyle takılı kaldı. Oyuncu, instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Seray Kaya, “Bir diziye başla seni özledik” şeklindeki hayranının sözü üzerine “Ben de sizi özledim” diyerek yeşil ışık yaktı.

Canlandırmayı en çok sevdiği karakterin Şirin olduğunu belirten oyuncu, ayrıca Kocamın Ailesi dizisindeki Miray’ı da sevdiğini ifade etti.

İçindeki dinmek bilmeyen hasret duygusu ile başa çıkamadığını ifade eden Seray Kaya, son okuduğu kitabın Oruç Aruoba olduğunu belirtti.

Hayatında kendisine anlam katan kişinin babası Hasan Kaya olduğunu ifade eden Seray Kaya, 20’li yaşlardaki birisine ise şu tavsiyeyi verdi: “Kendinize, hayallerinize inanı ve vazgeçmeyin.”

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı! 14 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı! 15 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı! 16 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı! 17 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı! 18 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı! 19 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı! 20 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, yeni proje için yeşil ışık yaktı! 21