Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin çekimleri kısa bir süre sonra başlıyor.

Sezon arası boyunca dizinin sevilmeyen karakteri Seray Kaya, yaptığı tatillerden, gittiği mekanlardan fotoğrafları, kedi ve köpek dostlarıyla ilişkilerini yansıtan karelerle sosyal medyayı etkin bir şekilde kullandı.

Sezon boyunca Şirin olarak gördükleri Seray Kaya’ya olmadık eleştiriler yapan izleyiciler, sezon arasında Seray Kaya’ya övgüler yağdırdılar.

Şirin’i unutup Seray Kaya’ya odaklanan sosyal medyadaki takipçileri, beğenilerini oyuncuya bol bol ilettiler.

Ancak dizi başladığında muhtemelen bu beğeniler aynı şekilde devam etmeyecek!

Seray Kaya da bir izleyicisinden gelen şu mesaja gülerek durumun farkında olduğunu da anlatmıştı aslında:

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 19

Seray Kaya, yaz boyunca instagram sayfasını her fırsatta kullandı. Gittiği Karadeniz yaylalarından, Yunan adalarından, Amsterdam’dan ve çeşitli plajlardan fotoğraflarını bol bol takipçileriyle paylaştı. Aynı zamanda bir hayvan dostu olduğunu da fotoğraflarıyla gösterdi.

Sempatik ve sevimli halleriyle fotoğraflara yansıyan Seray Kaya, eğlenceli ve Şirin karakterinden çok farklı bir kişi olduğunu da ortaya koydu.

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Son olarak bir moda çekiminden bambaşka bir halini de paylaştı Seray Kaya. Kısa bir süre içinde Kadın dizisinin çekimleri de başlayacak ve Seray Kaya, kıvırcık saçlarıyla yine dizide arz-ı endam edecek.

Biz de onu izlerken ekran başında yine sinirden küplere bineceğiz! İşte bu sinir harbi başlamadan önce Seray Kaya’nın o farklı hallerine bir kez daha bakın diye yaz boyu paylaştığı fotoğrafların bazılarını sizler için yeniden yayınlıyoruz…

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 20

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 21

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 22 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 23 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 24 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 25 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 26 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 27 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 28 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 29 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 30 Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın son fotoğrafına iyice bakın! Zira sezon boyunca gıcık olacaksınız! 31