Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin sonunda Bahar ölüyor mu? Orjinal dizideki konu kafaları karıştırıyor!

Kadın dizisinin sonunda Bahar ölüyor mu? Orjinal dizideki konu kafaları karıştırıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisi, sezonun en heyecanlı dizileri arasında.

Japon dizisi Woman’dan uyarlama olan Kadın’ın, orjinalini izleyen takipçilerin sosyal medyada yaptığı yorumlara bakınca, konunun yerli versiyonunda başkalaştığı görülüyor.

Ağır bir hastalıkla boğuşan Bahar’ın, dizinin orjinal versiyonunda öldüğünü paylaşan izleyenler, yerli versiyonda da aynı konuya sadık kalınıp kalınmayacağını da büyük bir merakla bekliyor.

Bahar’ın acilen ilik nakli beklemesine rağmen hala çalışmaya ve koşturmaya devam etmesi de izleyenler tarafından eleştiri konusu oluyor.

İki çocuğuna bakabilmek için çalışmak zorunda olsa da Bahar’ın bu temposu, aslında günlük hayatın ritmine de pek uymuyor.

Çünkü bu haldeki bir kişinin bu şekilde koşturması da pek mümkün görünmüyor.

Kadın dizisinin sonunda Bahar ölüyor mu? Orjinal dizideki konu kafaları karıştırıyor! 7

Sosyal medyada konuyu eleştiren izleyenler, orjinal dizideki bir başka konuya da dikkat çekiyorlar.

Woman dizisinde iliği Şirin’in verdiğini söyleyen bir izleyici, başka bir kardeşin olmadığını belirterek şöyle yazmış:

“Neden Şirin’i durup dururken sarılık ettiniz. Orjinalde öyle birşey yok, hatta Bahar’ın öyle bir kardeşi de yok. Konu bulamıyorsunuz, uzatmak için saçmalıyorsunuz. Aslında yazılabilecek konu çok, ama siz becerip yazmıyorsunuz. O hastalığın şakası olmadığını herkes bilir. Hastalığı o kadar ilerlemiş bir kişi bırakın çalışmayı yatıp dinlenmesi lazım…”

Bir başka izleyici de Woman dizisinin finali hakkında şu bilgiyi veriyor: “Yabancı dizide ölüyor Bahar. Bakalım birebir aynısını yapacaklar mı?”

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Anlaşılan o ki orjinali 11 bölüm süren diziyi Türkiye’deki yerli versiyonda uzatmak için araya yeni konular, yeni karakterler katılıyor. Bahar’ın başka bir kardeşinin çıkması da bizdeki versiyonda var.

Bakalım dizinin sonu da orjinalindeki gibi mi olacak? Ece, Bahar’ın kardeşi çıkarsa, orjinal dizideki gibi belki de iliği Şirin değil, Ece verecek.

Kadın dizisinin orjinalini izleyenleri çok şaşırtacak bambaşka konular ve kişiler de dizide yer almaya devam edecek gibi duruyor. Çünkü dizi gelecek sezon da devam edecek ve yeni yeni konulara ihtiyacı var.