Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin sosyal medya hesabındaki o sorunun amacı ne?

Kadın dizisinin sosyal medya hesabındaki o sorunun amacı ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın rol aldıkları Kadın dizisi, 32. bölümüyle sezon finali yapmış ama izleyicisini mutlu edememişti.

Sezon finalinde beklentiyi karşılayamayan diziye sosyal medyadan eleştiri yağmıştı. İzleyenler hala yaşadıkları hüsranı yorumlarına yansıtmaya devam ediyorlar.

Öncelikle Kadın dizisi, sezonun en çok dikkat çeken ve hem hikayesi hem de oyunculuklarıyla başarılı bir işi oldu.

Her bölümüyle çok konuşulan dizi, yayınlandığı günlerde reyting rekorunu da elinde tutmayı başardı.

Bilindik dizi hikayelerinin aksine, hayatın içinden ve insana dokunan konularıyla, izleyiciyi kendisine çekti.

Pek çok izleyici, sezon finalinde yanıtını beklediği sorular havada kalınca, hayal kırıklığı yaşadı belki.

Ancak bir yönüyle bakıldığında da eleştiriye neden olan o sorular yanıtlarını bulsaydı, Kadın dizisinin 2. sezonunu izlemek için çok fazla sebep kalmayacaktı.

Yine de bazı konuların netleşmesi, izleyenleri bir nebze olsun rahatlatabilirdi diye de düşünülebilir.

Kadın dizisinin sosyal medya hesabındaki o sorunun amacı ne? 8

En azından Sarp’ın o gemiden düştükten sonra ne yaşadığı ve nasıl Pırıl’la evlendiği, yaşadığının bilinmesinin kendisine ve ailesine neden büyük bir tehlikeye dönüşeceğini öğrenmek, izleyenleri bir sorudan kurtarabilirdi.

Sezon finalinde, onca tesadüfe rağmen Bahar ve Sarp’ın karşılaşmasını beklemek de izleyiciyi yordu. Fakat başka bir açıdan bakıldığında, ikisi birbirlerinin yaşadığını öğrenip görselerdi, hikayenin en önemli parçası yerine oturacak ama geriye fazla konu kalmayacaktı.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Pek çok yorum yapılabilir tabii… Enver dedenin ölmesini istemeyenlerin kazan kaldırmaları da bir başka mesele. Gerçekten öldü mü henüz bilmiyoruz.

Yeni sezonda izleyiciyi şaşırtan bir bölümle dizinin başlaması, muhtemelen yaz boyunca dillendirilecek pek çok eleştiriyi belki de haksız kılacak.

Henüz bilmiyoruz. Fakat uzun süre izleyenleri şaşırtan gelişmeler, ters köşelerle mutlu eden dizinin son bölümlerinde uzadıkça uzayan, çözülmeyen sorunlar ve sorularla bırakılması, doğal olarak beklentiyi de karşılamadı.

Gelelim dizinin resmi instagram sayfasında yaşanan son duruma!

Ara ara diziyle ilgili fotoğrafların yayınlandığı ve kısa mesajların verildiği siteden bu kez de bir soruyla karşılaştı Kadın dizisinin takipçileri.

Paylaşım şöyleydi:

Kadın dizisinin sosyal medya hesabındaki o sorunun amacı ne? 9

İşte bu fotoğrafın altına da şu not düşüldü: “En iyi #Kadın takipçisi benim diyorsan yukarıdaki sözü kimin söylediğini bilirsin! ? ”

Ancak zaten sezon finaliyle büyük hayal kırıklığı yaşayan izleyici, içinde ‘hayal kırıklığı’ geçen bir cümleyi, ister istemez kendi hüsranlarıyla özdeşleştirmeye başladı.

Kimi izleyiciler soruya ‘Enver, Bahar’ yanıtını verirken kimileri de olayı kendi hayal kırıklıklarına getirdi.

Sezon finalinde beklediklerini bulamayan izleyenler, bu soru üzerine eleştirilerine devam ettiler.

Ancak bu paylaşımda dikkat çeken başka bir durum olma olasılığı yüksek. Şöyle ki; Kadın dizisinin, izleyenleri hayal kırıklığına uğrattığının farkındalar aslında.

Ancak güvenmeye devam etmesi isteniyor izleyiciden. Yeni sezonda yeni ve daha çarpıcı gelişmelere bir göz kırpma belki de…

İzleyenlerin eleştirilerine açık açık bir yorum yazmak yerine, düşünmeye davet etmek için belki de bu sözü kullandılar.

Dizinin içindeki onca ilgi çekici söz yerine, içinde hayal kırıklığı geçen bir cümleyi özellikle seçmiş olmaları da  izleyenlerin hassasiyetlerinin farkında olduklarının bir mesajı!

Yoksa, Enver Dede’nin ya da Bahar’ın ya da bir başkasının söylemiş olması önemli değil bu sözü.

Bilerek, isteyerek ve biraz da izleyenlere “Sizi anlıyoruz, eleştirilerinizi görüyoruz, farkındayız ama bize güvenmeye devam edin, önümüzdeki sezonda en fazla biraz hayal kırıklığına uğramış olarak gelirsiniz ama bize güvenerek kazanmış olursunuz” mesajı veriliyor sanki! Kimbilir…

En azından Kadın gibi güzel bir dizinin, daha güçlü bölümlerle yeni sezona gelmesi ihtimaline inanmak, içimizi rahatlatacak belki de… Olumlu açıdan bakıp hemen bileti kesmemek gerek belki de!

Bakın dizinin resmi instagram sayfasında yer alan bu mesaj üzerine bazı izleyenler biraz da kırgınlıkla neler yazmışlar?

-Son bölüm baştan aşağı hayal kırıklığıydı ?

-Yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamadim… En fazla her bolumde seyirciler olarak hayal kirikligina ugrariz hepsi bu, dimi?.. yeni sezonda basarilar size…

-Ben son bölümde çok hayal kırıklığı yaşadım güzel bir final olmadı fazla özensiz geldi bana ?

-Çok doğru ama siz bizi o kadar uğrattınızki bölümleri izlemek istemiyorum fragmanlara bakıcam

-Çok güzel bir dizi takip ettikçe seviyorum hayal kırıklığına uğratıyor

-Bizde size güvendik ama bekledigimiz guvendigimiz halde hayal kırıklığına ugrattiniz.

– İyi ki yazmışsın hey eline sağlık ben de öyle düşünüyordum fakat diziyi değil hayatı kastediyorum. Arada bir hayal kırıklığına uğramakta ne varmış lafa bak! Hayal kırıklığına uğramadığımıza şükür mü etmeliyiz?

-Siz bizi hayal kırıklığına uğrattınız ?

-Ne yapıyorsunuz arada bir böyle nabız mı yoklayacaksınız? Mahvettiniz güzelim diziyi !!! Dünyanın en kötü sezon finalini unutmadık!!!