Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin yeni sezondaki rakibi belli oldu! Geçerse hiç şaşırmayın!

Kadın dizisinin yeni sezondaki rakibi belli oldu! Geçerse hiç şaşırmayın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Geçtiğimiz sezondan gelen diziler, bir sezon boyunca rakipleriyle zorlu mücadeleler verdiler ve yeni sezonda olmayı başardılar.

Ancak sınavları henüz bitmedi! Çünkü yeni yeni diziler yolda. Geçtiğimiz sezona damga vuran dizilere rakip yeni diziler geliyor.

Fox TV, Kadın dizisiyle geçen sezonun en çok konuşulan kanallarından olmuştu. Ancak Fox’un şimdi dişli bir rakibi var!

Acun Ilıcalı’nın TV8 kanalı, dizi yayınlamaya başlayacağını söylediğinde kimse bu kadar iddialı olacağını düşünmemişti.

Ancak Kore uyarlaması yeni dizi, gözyaşları içinde izlenecek naif bir hikayeyle izleyiciyi kalbinin tam ortasından vuracak gibi görünüyor!

Adı önce Bir Küçük Öykü olan dizi daha sonra Kızım olarak duyuruldu. İlk tanıtımı izleyenler, büyük bir dalganın geldiğini de anlamış oldular!

Peki Kızım, neden Kadın’a rakip?

Öncelikle aynı gün mü yayınlanacaklar henüz belli değil. Fakat hangi gün yayınlanırsa yayınlansın büyük ilgi göreceği kesin.

Kadın dizisinin yeni sezondaki rakibi belli oldu! Geçerse hiç şaşırmayın! 7
Kadın dizisine rakip olma konusu, aslında Kadın’ın geçtiğimiz sezon kazandığı başarıyla ilgili. Ekranlarda birbirinin aynı pek çok dizi varken Kadın dizisi büyük bir cesaretle farklı bir konuyu ekrana getirdi ve sezonun en çok konuşulan dizisi olmasının yanı sıra, sektör için de örnek bir iş oldu.

Yeni sezonda herkes Kadın gibi, hayatın içinden ve daha gerçekçi karakterlerin olduğu hikayelerin peşine düştü.

Kızım dizisinin de benzer bir yönü olduğu tanıtımlardan anlaşılıyor.

O yüzden rakip olarak gösterilebilecek bir etkileyici, hayatın içinden bir hikayenin geldiği anlaşılıyor.

Daha önce oynadıkları dizi ve filmlerde hem iyi ekran partnerleri hem de iki iyi arkadaş olan Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci de birbirlerine rakip dizilerde oynayacaklar bu sezon.

Özpirinçci de Kızım dizisinin güçlü vurgusunu görmüş olacak ki instagram sayfasından arkadaşının dizisine destek vermek için yayınladığı tanıtım videosuna “Yandık ki ne yandık! Gözyaşları ne gibi sel olacak acaba?!!!!” notunu düşmüş.

Bu arada Beren Gökyıldız’ın oynadığı karakterin adı Yağmur. Yeni sezonda Yağmur’u ve babasını çok konuşacağız. Leyla Lydia Tuğutlu da dizinin başrollerinden ve o da Yağmur ve babasının hikayesine çok vurucu bir yerden girecek gibi duruyor.

Dizide ayrıca Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal ve Suna Selen de rol alıyor. Med Yapım – Fatih Aksoy’un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta ’nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci’ nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli’nin yaptığı ‘’Kızım’’ dizisi, sezona iddialı gelen diziler arasında ve Kadın dizisine de ciddi bir rakip olacağa benziyor!

İşte çok konuşulan o tanıtım filmi: