Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin yerine yeni dizi bulundu!

Kadın dizisinin yerine yeni dizi bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin Salı akşamları Kadın dizisi ile reytinglerde çok iyi sonuçlar elde ettiğini herkes gayet iyi biliyor.Ancak yapım Şubat ayının başlarında izleyicilere veda ederek ekrandan silindi. Şimdilerde Fox TV’nin Salı akşamı nasıl bir planlama yapacağı konuşuluyor.

Pazartesi Yasak Elma ile iyi durumda olan Fox TV, Çarşamba günlerine Öğretmen ile iyi başlangıç yaptı. Perşembe günü Mucize Doktor ortalığı kasıp kavuruyor. Cuma günü genelde Yaparsın Aşkım ekranı dolduruyor.Cumartesi günleri Zumrüdüanka ve Pazar günü de Savaşçı kanalın iddialı dizilerinden.

Bu durumda Ya Salı ya da Cuma akşamları yeni dizi yayınlanabilir. Fox TV için hazırlanan Baraj dizisinin Salı günleri, Kadın dizisinin yerine ekranda yer alacağı konuşuluyor. Baraj dizisinde Kadın’ın Arif’i olarak beğeniyle izlenen Feyyaz Duman’ın yanı sıra Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük başrollerde.

1977 yılında yapılan Türkan Şoray ve Tarık Akan’ı başrolde buluşturan Baraj filminin dizi versiyonu olan yapımın çekimleri de Sakarya’da devam ediyor. Dizinin bazı talihsizlikler nedeniyle gecikmesi planları bozsa da yakın zaman içinde Salı akşamları ekranda izleyici ile buluşması bekleniyor.