Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın izleyicisine adeta kriz geçirten o sahne tepki çekti!

Kadın izleyicisine adeta kriz geçirten o sahne tepki çekti!

tarafından zk zk

Kadın izleyicisine adeta kriz geçirten o sahne tepki çekti! 7

Sonunda Sarp ile ilgili bazı bilgilerin artık ortaya çıkması için sabırsızlıkla bekleyen izleyicilerin de hevesi kursağında kaldı adeta!

Jülide, “Seni kandırıyorlar, yalan söylüyorlar” dedikten sonra Suat’ın kaş göz işaretlerinden sonra bir anda laf değiştiriyor.

Diziyi izleyenler sosyal medyada Jülide’nin oğluna bu kötülüğü nasıl yapmaya devam ettiğine hayret ederken bir yandan da bu sahnenin uzayıp gitmesi ve sonunda da saçma sapan bir yere varmasından hiç hoşnut olmadı.

Sarp’ın, Pırıl’ın ve Suat’ın neden bu kadar korktukları, neden büyük bir tehlikedeymiş gibi saklanıp durduklarını kimse anlayamıyor.

Her şeyden önemlisi de Sarp’ın nasıl bu noktaya geldiğini, Bahar ve çocuklardan ayrı kaldığı zamanlarda ona ne olduğunu, nasıl Pırıl’la evlendiklerini, neden Türkiye’ye gelmekten bu kadar çekindiklerini hala öğrenemediler.

Son yayınlanan bölümde artık bazı gerçeklerin ortaya çıkacağı sanılmıştı ama hiç de öyle olmadı… Üstelik sahne o kadar boş boş bakışmalarla doluydu ki ekran başındakileri adeta delirtti!

İşte o sahneye gelen yorumlar…

(analizin devamı için sonraki sayfaya tıklayın…)