Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadın merkezli dizi Üç Kız Kardeş’e Berker Güven’i çeken bazı nedenler ortaya çıktı!

Kadın merkezli dizi Üç Kız Kardeş’e Berker Güven’i çeken bazı nedenler ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Çekimleri Ayvalık’ın eşsiz doğasında gerçekleştirilen Üç Kız Kardeş isimli yeni Kanal D dizisi, 22 Şubat Salı akşamı izleyicilerle ilk bölümüyle buluşacak. Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan yeni dizisi üç kız kardeşin başından geçen trajik olayları anlatacak. İclal Aydın’ın aynı isimli romanında uyarlanan dizide çok etkili bir oyuncu kadrosu da buluştu.

Hikayeyi yazan İclal Aydın’ın da oyuncu kadrosu için yer alması, dizinin temellerinin sağlam bir şekilde oturtulması konusunda senaristler için büyük bir avantaj oldu. Kadın merkezli bir dizi olan Üç Kız Kardeş’te erkek başroller ise Reha Özcan ile Berker Güven oldu.

Vatanım Sensin, Zalim İstanbul ve Alev Alev isimli yapımlardaki başarılı çıkışlarının ardından Berker Güven’in neden Üç Kız Kardeş dizisini seçtiği de ortaya çıktı. Üç Kız Kardeş’in kadın merkezli bir hikaye olduğunu da anlatan Berker Güven, şu açıklamayı yaptı:

Kadın merkezli dizi Üç Kız Kardeş'e Berker Güven'i çeken bazı nedenler ortaya çıktı! 8

“Bu dizide rol almayı istedim çünkü başrollerimiz kadın, yönetmenlerimiz kadın, yapımcımız kadın. Hikayemiz kadın merkezli bir hikaye. Bu projeyi seçmemde bunlar benim için belirleyici oldu. Kadınların aktif çalışma hayatında ön planda olması beni çok mutlu ediyor.

Ben de bu olgunun içinde destekleyici biri olarak yer alabilmekten mutluluk duyuyorum. Benim gibi eskiye ve nostaljiye hasret duyan kişiler için aşırı keyifli bir proje olacak. Ayrıca sahil kasabası havası olan Ayvalık’ın sıcak ve iç açıcı dokusu, izleyicilerimize mutluluk ve huzur getireceğine inanıyorum.”

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizide yer alan oyuncu kadrosu şu isimlerden oluştu:

Kadın merkezli dizi Üç Kız Kardeş'e Berker Güven'i çeken bazı nedenler ortaya çıktı! 9

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Üç Kız Kardeş, 22 Şubat Salı 20.00’de Kanal D’de başlıyor.