Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi?

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi?

tarafından zk zk

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi? 8

Özellikle dizinin Woman isimli bir Japon dizisinden uyarlama olması ve orjinal dizinin 11. bölümde final yaptığının da gündeme gelmesiyle haliyle izleyenleri de bir merak aldı.

Ancak dizinin reytinglerinin bu kadar iyi gitmesi ve sezon sonuna kadar da görünen o ki zirveyi koruyacak olma ihtimali, dizinin yeni sezonda da devam edeceğinin sinyallerini veriyordu.

Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Eşkıya Dünyaya dizileri yeni sezonda da devam edecek mi? 9

Bir başka merak konusu olan dizi de Ufak Tefek Cinayetler…

Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Mert Fırat, Bade İşçil’in rol aldıkları ve Star TV’nin sezon başından beri ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, son dönemde çok fazla eleştiri aldı.

Dizide olayların başlangıçtaki gibi hızlı ilerlememesi, son bölümlerde hep aynı konular üzerinde durulması, bir türlü asıl olaya gelinememesi ile eleştirilen dizi, yine de reytinglerde zirvede olmasa da ilk sıralarda kalmayı başardı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Yeni sezonda dizinin devam edip etmeyeceği de yine en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Artık cinayetin ortaya çıkması ve olayların çözülmesini isteyen izleyenler sabırsız. Sosyal medyada da diziyi eleştirmeye devam ediyorlar.

Bu durumda Ufak Tefek Cinayetler, 2. sezonu görebilecek mi sorusu en çok sorulan soru… İşte yanıtı… Detaylar analizin devamında…

(analizin devamı için sonraki sayfayı tıklayın…)