Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın ve ardından Sadakatsiz ile Caner Cindoruk kariyer zıplaması yaptı!

Kadın ve ardından Sadakatsiz ile Caner Cindoruk kariyer zıplaması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, proje seçimlerindeki başarısı ile dikkat çekiyor. 1980 yılında Adana’da dünyaya gelen oyuncu, 2000’li yıllardan itibaren çeşitli dizilerde yer aldı. Yaprak Dökümü’nde Doktor Nazmi olarak dikkat çeken oyuncu, ardından birçok projede bulundu.

Özellikle Hanımın Çiftliği dizisindeki Kemal karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanan Caner Cindoruk, son dönemde ise 4 önemli dizide yer aldı… Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kadın, Zemheri ve Sadakatsiz isimli yapımlar oyuncuyu öne çıkartan işler oldu.

Özellikle 3 sezon süren Kadın dizisindeki Sarp karakteri ile muhteşem bir performans ortaya koyan oyuncu, sadece ülkemizde değil, dizinin yayınlandığı tüm ülkelerde popüler birisi haline geldi. Son olarak İspanya’da büyük hayranlık uyandıran Caner Cindoruk, geçen sezon ise Sadakatsiz dizisinde yine başarısını ortaya koydu.

Cansu Dere ile birlikte çok iyi bir başrol performansı sergileyen Caner Cindoruk, Sadakatsiz’in ikinci sezonuyla da yoluna devam ediyor. Oyuncu bu başarıları sonucunda birçok firmanın da dikkatini çekti. Bir giyim markası ile 1,5 milyon liralık anlaşma imzalayan oyuncu, yakında reklam filmleriyle de ekranda olacak.

1 yıllık anlaşmadan çok iyi bir ücret kazanan oyuncu, etkileyici oyunculuk performansıyla sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden birisi konumunda. Sadakatsiz dizisinin çok iyi reytingler alması, Volkan karakterinde oyuncunun da tecrübelerini ortaya koyması, Caner Cindoruk’un daha da popüler olmasını sağladı.