Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın ve Sen Çal Kapımı dizileri İspanya’da fena kapıştı!

Kadın ve Sen Çal Kapımı dizileri İspanya’da fena kapıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi biteli çok oldu… Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya gibi önemli isimleri buluşturan dizi 3 başarılı sezon geçirdi. 23 Ekim 2017’de başlayan Fox TV dizisi, 4 Şubat 2020 tarihinde 81.bölümü ile birlikte izleyicisine veda etti. Japon dizisi Woman’dan uyarlanan ve Hande Altaylı’nın kalemiyle de orijinalinden bile çok izlenen bir diziydi Kadın…

Sen Çal Kapımı dizisi ise 2020 yılının Temmuz ayında yine Fox TV ekranında başladı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin muhteşem uyumu ile göz dolduran dizi, son dönemde ciddi bir reyting kaybı yaşıyor.17 Nisan Cumartesi akşamı saat 22.45’ten itibaren 39. sezon finali bölümü yayınlanacak. Dizi haziran ayında ise yeniden başlayacak ve yaz boyunca ekranda kalacak.

Fox TV’nin iki önemli dizisinin İspanya’da müthiş bir kapışma yaşadığını biliyor musunuz? Türk dizilerinin öne çıktığı ülkede farklı kanallarda yayınlanan iki Türk dizisinin yüksek izlenme oranları alması büyük bir başarı. Türkiye’nin tanıtımına çok önemli katkılar yapan iki dizi hakkında Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu köşesinde bir değerlendirme yazdı…

Koloğlu, İspanya’nın açık kanallarından Antena ve Telecinco arasında müthiş bir yarış olduğuna değindi. 6 Nisan akşamı iki dizinin adeta kapışma yaşadığını ifade eden Koloğlu, şöyle yazdı:

“Kadın şu sıra ülkenin en çok izlenen dizisi… Her iki yapım, 6 Nisan akşamı yerel saatle 23.03 gibi yayına başlamış. ‘Kadın’ yüzde 20.4, ‘Sen Çal Kapımı’ yüzde 11.4 reyting almışlar. ‘Sen Çal Kapımı’ için “Ne olursa olsun sadık bir izleyici kitlesi yakaladı” yorumu yapılıyor. Ülke tanıtımı diyorlar ya. Bundan iyisi olur mu?”