Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest’te binlerce kişiyle buluştu!

Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest’te binlerce kişiyle buluştu!

tarafından zk zk

Fox TV, bu yıl ilk kez düzenlediği FoxFest ile gençleri dizi yıldızlarıyla ve Rock gruplarıyla buluşturdu. Söyleşiler, konserler ve etkinliklerle on bini aşkın kişi 15 Eylül günü Küçükçiftlik Park’ta bir araya geldi.

Fox TV’nin sevilen dizileri Kadın, Yasak Elma ve 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları da söyleşilere katıldı.

Bu yıl ilk kez 15 Eylül Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilen, FOX’un gençlik festivali FOXFest’te, gençler TV dünyasıyla, birbirinden çok sevilen müzik grupları da izleyiciyle buluştu.

Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest'te binlerce kişiyle buluştu! 13

OYUNCU OLMAK İSTEYENLER FOXFEST’E AKIN ETTİ!

Günün erken saatlerinde festivalin keyfini çıkarmaya başlayan katılımcılar, FOX Standı’nda Sadri Alışık Kültür Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilen oyunculuk atölyeleri, senaryo yazma atölyeleri ve deneme çekimlerine katılım sağladılar. Deneme çekimlerini başarılı tamamlayan gençlerden biri, FOX dizisinde rol alma şansına, bir diğeri ise Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden burs elde etme imkanına sahip olacak.

GENÇLER FOX’UN SEVİLEN OYUNCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ!

FOX’un sevilen dizileri 4N1K İlk Aşk (Burak Yörük, Cihan Şimşek, Atakan Hoşgören, Gözde Mutluer, Eslem Akar, Cemrehan Karakaş, Sina Özer), Yasak Elma (Sevda Erginci, Onur Tuna) ve Kadın’ın (Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk) oyuncularıyla bir araya gelip söyleşilere, Çağla Şıkel’in t-shirtler tasarladığı atölyeye, 1907 Fenerbahçe League Of Legends takımının oyuncularının forma imza etkinliğine katılma fırsatı bulan gençler, festival alanında FOX Networks Group bünyesinde faaliyet gösteren National Geographic, FOXLife, FX, FOXCRIME, 24 Kitchen kanallarının stantlarında da eğlenceli aktivitelere katıldılar.

Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest'te binlerce kişiyle buluştu! 14

FOX GAMING FOXFEST’TEYDİ!

FOX Gaming çadırında FIFA, NBA, GRANDTOURISMO, NFS ve Paramanya gibi bir çok ESpor turnuvaları gerçekleştirilirken, katılımcılar Cantuğ Özsoy ve Duygu Köseoğlu gibi fenomenlerle fotoğraf çektirme ve tanışma imkanı da yakaladı.
DUMAN, CEZA VE BÜYÜK EV ABLUKADA SAHNEDEYDİ!

Gün boyunca süren festivalde alternatif rock grubu Büyük Ev Ablukada, Türk Rap müziğin efsane isimlerinden Ceza ve Türkiye’nin en sevilen rock gruplarından Duman sahne aldı.

Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest'te binlerce kişiyle buluştu! 15

FOX, SEVENLERİNİ SANATÇILARLA BULUŞTURDU!

Gece yarısına kadar devam eden konserlerin yanı sıra festivalde, daha önce FOX’un sosyal medya hesaplarından müzik gruplarıyla tanışma fırsatını yakalayan gençler, sanatçılarla buluşturuldu, kendilerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

BİLETLER TÜKENDİ!

FOX’un bir ilke imza attığı gençlik festivali FOXFest’in biletleri etkinlik günü 10.500’ü aşkın kişinin katılımıyla gişede tükendi.

Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest'te binlerce kişiyle buluştu! 16

Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest'te binlerce kişiyle buluştu! 17

 

Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest'te binlerce kişiyle buluştu! 18

Kadın, Yasak Elma, 4N1K İlk Aşk dizilerinin oyuncuları, FoxFest'te binlerce kişiyle buluştu! 19