Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın, Yasak Elma, Ufak Tefek Cinayetler, Söz…Önümüzdeki sezon dizilerin akıbeti ne olacak?

Kadın, Yasak Elma, Ufak Tefek Cinayetler, Söz…Önümüzdeki sezon dizilerin akıbeti ne olacak?

tarafından zk zk

Sezon sonu yaklaşırken dizilerin bir çoğu final yaparak ekrana veda ediyor ama bir de kalanlar var. Gelecek sezonu garantileyen bazı dizilerin, sezon sonunu görmeleri pek mümkün olmayacak gibi.

Bazılarının sezon ortasında bitme ihtimali yüksek. Mesut Yar, Posta’daki köşesinde gelecek sezona kalan dizileri nasıl değerlendiriyor:

“ÖNÜMÜZDEKİ SEZON NE OLUR?

Önümüzdeki sezona kalan dizilerden kan kaybetmeden yoluna devam edecek olanlar hangileri? Bu sorunun yanıtını bir çırpıda vermek zor ama tahmin etmek zor değil. “Arka Sokaklar” (Kanal D) banko yürümeye devam eder. “Söz” (Star TV) ve “Savaşçı” (FOX) ister istemez değer kaybına uğrayacaktır…

Kadın, Yasak Elma, Ufak Tefek Cinayetler, Söz...Önümüzdeki sezon dizilerin akıbeti ne olacak? 7

Çan eğrisinin düşüş tarafına geçen “Ufak Tefek Cinayetler” (Star TV), “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” (atv), “Payitaht Abdülhamid” (TRT 1), “Aşk ve Mavi” (atv), “Yeni Gelin” (Show TV) gibi işler Ocak ayına doğru bavul toplamaya girişirler…

“Sen Anlat Karadeniz” (atv), “Kadın”, “Yasak Elma” (FOX), “Diriliş Osman” (TRT 1) önümüzdeki sezonu az hasarla tamamlar. Günlük dizilerde eksilme olmaz. Ve sezonu birincilikle bitiren “Adını Sen Koy”, “Beni Affet”in (Star TV) tahtına oturarak yerini sağlamlaştırır.”