Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın’da Arif ve Baraj da Nazım! Feyyaz Duman efsaneleşiyor!

Kadın’da Arif ve Baraj da Nazım! Feyyaz Duman efsaneleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj başlasa da Feyyaz Duman’ı izlesek! Fox TV ekranlarında sadece 2 bölüm yayınlanabilen Baraj dizisi çok beğenildi ve iyi reytingler elde etti. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmalar durduruldu. İşte bu noktada izleyiciler bir hayli üzgün.Yapacak pek de bir şey yok.Fox TV dizi için büyük bir kampanya ile tanıtım yaptı ve hedefine de ulaştı.

Ancak koronavirüs salgını ne zaman hafifler ve sete ne zaman çıkılır kimse bilmiyor. Sosyal medyada ise temennilerden bahsediliyor. En büyük temenni de bu iş Mayıs ayında hafiflemesi ve setlerin yeniden başlaması…

Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yarucuk ile birlikte Feyyaz Duman’ın yer aldığı Baraj dizisi de kendisini özleten yapımlardan. Özellikle Kadın dizisinde Arif olarak öne çıkan Feyyaz Duman’ın daha ilk 2 bölümde Nazım karakteri ile büyük beğeni topladığı sosyal medyadaki yorumlardan anlaşılıyor.

Duman’ın yeteneği, ciddiyeti ve verilen rolü en iyi şekilde çıkarması kısa sürede parlamasını sağladı.Aslında sinema sektörünün bilinen yüzüydü ama dizi izleyicileri Kadın ve Baraj ile birlikte ünlü oyuncuyu sahiplendi ve ekrandan ayrılmasını da bu saatten sonra pek kabullenmek istemez.