Ana sayfa Güncel Haberler Kadir Doğulu gözünün önünde duran gerçeği yeni fark etti!

Kadir Doğulu gözünün önünde duran gerçeği yeni fark etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2 sezon boyunca TRT1 ekranında Vuslat dizisinde yer alan ünlü oyuncu Kadir Doğulu, şimdilerde karantina günlerini doğa ile baş başa geçirmeye çaba harcıyor.

Eşi Neslihan Atagül ile zaman zaman evdeki hallerini paylaşan ünlü oyuncu, bu sefer de doğaya olan tutkusunu bir kez daha gösterdi. Kadir Doğulu, yaşadığı yerin arkasında bulunan ormana girdi ve çektiği fotoğrafı da paylaştı.

Kadir Doğulu gözünün önünde duran gerçeği yeni fark etti! 9

Kadir Doğulu, ormanın güzelliğini yeni fark ettiğini de belirterek, takipçilerine yaşadığı mutluluğu anlattı. Köpeği ile birlikte doğada geziye çıkan oyuncu hem meraklı hem de oldukça mutluydu.

Kadir Doğulu gözünün önünde duran gerçeği yeni fark etti! 10

Ünlü oyuncu, “Arka bahçemize girdik bir süre önce, yaşadığımız yerin arkası olan ormana. Her birimizin gözünden kaçan, ilgi göstermediğimiz arka bahçelerimiz gibiydi, ta ki bakmaya, görmeye karar verene kadar… Aslında ne kadar güzel, fark edilesi ve ön bahçe yapılasıymış.. Bakmadığımız, görmek istemediğimiz ne varsa içimizde, arka bahçelerimizde, bakılası ve görülesi, ortaya çıkartılası çok şey olduğunu bilsek nelere, ne güzelliklere sebep olur kim bilir” diye mesaj bıraktı.

Kadir Doğulu gözünün önünde duran gerçeği yeni fark etti! 11