Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadir Doğulu’nun hayranlık duyduğu ustası bakın kim!

Kadir Doğulu’nun hayranlık duyduğu ustası bakın kim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –TRT1 ekranında Vuslat dizisinde Aziz karakteri ile 2. sezonda da ekranda yer almaya devam eden Kadir Doğulu, performansı ile alkışı almakta. Ünlü oyuncuya çok yakışan bu rolü hayranları da beğendi. Ancak Vuslat dizisinin düşük reytingleri de şaşırtıyor.

Kadir Doğulu, dizi dışında yeni bir heyecan daha yaşıyor. Önceki ay gösterilere başlayan Amiral Battı Kaçıyorusss isimli tiyatro oyunuyla ilk kez sahneye çıkan Doğulu, burada da kendini gösterdi. Alkış alan bir performansa sahip olan oyuncu, provalardan zaman zaman paylaşım yapıyor.

Bugün de bir paylaşım yapan oyuncu, Göksel Kortay’a duyduğu hayranlığı dile getirdi. Usta oyuncular Haldun Dormen ve Göksel Kortay’ın yazdığı, Göksel Kortay’ın yönettiği oyunun provaları da çok öğretici geçmekte.

Doğulu, bu durumu yaptığı paylaşım ile anlattı. Oyuncu, “Göksel Hocam’ı dikkatle ve hayranlıkla dinlediğim bir an… Prova sürecinde çok şey öğrendik kendisinden hem hayat hem de oyunculuk adına… Var olsun, teşekkür ederiz” diye yazdı.

Kadir Doğulu'nun hayranlık duyduğu ustası bakın kim! 7