Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’nun saçlarına ak düştü eşi Neslihan Atagül ne yorum yaptı?

Kadir Doğulu’nun saçlarına ak düştü eşi Neslihan Atagül ne yorum yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların gözde çifti Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül attıkları her adım ile magazin basınında adından söz  ettiren çiftler arasında yer alıyor. 2017 yılında evlenen çift aynı zamanda mutlu birliktelikleriyle de parmakla gösterilen ünlü çiftler arasında.

İki ünlü oyuncunun adı şu sıralar ortak bir proje için geçiyor. Neslihan Atagül, TMC Film tarafından hazırlıkları devam eden Gecenin Ucunda isimli yeni dizi ile Eylül ayında izleyicilerle buluşacak.

2022-2023 sezonunun en iddialı yapımı olmaya aday olan ve Peride Celal’ın aynı isimli kitabından uyarlanan yeni dizide Neslihan Atagül ‘Macide’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Kadir Doğulu da, çeşitli müzik projelerine imza attığı Alim Yapım ile karısının yeni dizisinin yapımcılarından birisi oldu. Böylelikle iki ünlü isim Gecenin Ucunda isimli yeni Star TV dizisinde bir araya gelerek bir ilki gerçekleştirdi.

Kadir Doğulu'nun saçlarına ak düştü eşi Neslihan Atagül ne yorum yaptı? 7

Ünlü çift aynı zamanda boş zamanlarında bol bol birlikte vakit geçiriyorlar ve zaman zaman keyifli karelerini sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşıyorlar.

Kadir Doğulu’nun instagram hesabından yayınladığı son fotoğrafa Neslihan Atagül’ün yaptığı yorum oyuncunun hayranlarını  mest etti.

Kadir Doğulu instagram hesabından yakın plan bir pozunu paylaştı. Oyuncunun saçlarına ve sakallarındaki beyazlar dikkat çekerken eşi Neslihan Atagül fotoğrafın altına ‘Çok güzelsin’ yazıp kalp emojisi koydu. Neslihan Atagül’ün yorumu kısa sürede yüzlerce kişi tarafından beğenildi.