Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu’yu özleyenler için dizide izleme fırsatı!

Kadir Doğulu’yu özleyenler için dizide izleme fırsatı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon ve bu sezon olmak üzere Vuslat dizisinde uzun süreli olarak ekranda yer alan Kadir Doğulu, geçtiğimiz ay finalden sonra bir süre ekrandan uzakta kalacak. Doğulu’nun yeni projeleri koronavirüs salgını nedeniyle şimdilik beklemedi. Ancak oyuncuyu özleyenler için bir ihtimal daha var.

15 Nisan Çarşamba akşamı Star TV’de yayınlanacak olan Jet Sosyete dizisinin konuk oyuncusu Kadir Doğulu ve Alican Yücesoy olacak. Daha önce Puhu TV’de yayınlanan iki bölümün birleştirilerek ekrana geleceği Jet Sosyete’nin 3. sezon bölümleri, Star TV’de izleyicilere kahkaha attıracak.

Kadir Doğulu'yu özleyenler için dizide izleme fırsatı! 8

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv’den sonra ilk kez yayınlanan bölümleriyle Çarşamba günleri Star TV’de seyircisiyle buluşuyor. Dijital’de rekor izlenme
rakamlarına ulaşan ‘Jet Sosyete’, yüksek kahkaha temposu ve unutulmaz karakterleriyle seyircisini ekran başına kilitliyor.

Kadir Doğulu'yu özleyenler için dizide izleme fırsatı! 9

Yeni bölüm konusu; Dizinin yeni bölümünde; konuk oyuncu ünlü aktör Alican Yücesoy ve Kadir
Doğulu olacak. Alican Yücesoy dizide İlayda’nın yeni gazeteci sevgilisi ‘Ahmet’ rolüyle izleyici karşısına çıkarken, Kadir Doğulu ise spor hocası ‘Kenan’ rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

GİZEM’İN KISKANÇLIK KRİZİ

Cengiz’in güzel bir estetisyenle sosyal medyada takipleşmesi Gizem’de aldatılma şüphelerine neden olurken diğer yanda İlayda’nın hoşlandığı spor hocası Kenan’ın (Kadir Doğulu) uyguladığı diyet ve idman programı Alara’ya zor günler yaşatıyor.

‘Jet Sosyete’nin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde; konuk oyuncu olarak Alican Yücesoy ve Kadir Doğulu olacak.

Yapım: BKM
Yönetmen: Hakan Algül
Senaryo: Gülse Birsel

Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin