Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir, Zeynep’in itirafıyla büyük acı yaşayacak! Çarpışma dizisinde hesaplaşma…

Kadir, Zeynep’in itirafıyla büyük acı yaşayacak! Çarpışma dizisinde hesaplaşma…

tarafından zk zk

Show TV’de yayınlanan Çarpışma dizisinin yeni bölümü 27 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek. Dizinin 6. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde, kocasını yurt dışından getirmeyi başaran Zeynep, onunla hesaplaşıyor.

Galip’i görür görmek bir tokat atan Zeynep, Veli’nin de kızı Aylin’i almadan önce kendisine bir tokat attığını söylüyor. Bu arada Galip, karısının kendisine bir kez bile onun gibi bakmadığını söylerken, Kadir de dışarıda onların konuşmasına kulak misafiri oluyor.

Kadir, Zeynep'in itirafıyla büyük acı yaşayacak! Çarpışma dizisinde hesaplaşma... 7

Zeynep’ten yıllar sonra bir itiraf geliyor ve “Senin o gördüğün gözümdeki boşluk, Kadir’in yokluğuydu, onun boşluğuydu” sözleriyle Kadir’i derin bir acının içine sürüklüyor.

Bu arada Kerem, Cemre’yi Yakup’un elinden kurtarmak isterken ikili bir kavgaya girişiyor. Yakup’un elindeki silah patlıyor ama kimin vurulduğunu yeni bölümde öğreneceğiz.

İşte Çarpışma 6. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Veli’nin ateşiyle siper alan Kadir, Zeynep’i bulma umuduyla gözünü kırpmadan tehlike çemberinin içine girer. Veli’nin elinde rehin olan Zeynep korkusuzdur, asla geri adım atmaz ve kızını görmeyi başarır. Zeynep ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmaya kararlıdır. Veli, telefonla Adalı’ya ulaşır ve Zeynep’le ilgili imalı sözler ederek Kadir’in bam teline basar. Yakup; Belma, Demir ve Selim’in yanlarına kadar gelip, Belma’ya kendisini hatırlatır. Yakup’un bu cüretkar çıkışı karşısında Belma’nın eli ayağı boşalır. Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için gerekli adımları atar. Demir, Cemre’nin bu fikrine, onu şaşırtacak bir teklifle karşılık verir. Veli, Adalı’yı çılgına çevirecek, onu darmadağın edecek yeni bir hamle daha yapar. Veli aynı anlarda Zeynep’i de kızının hayatı ile tehdit ederek, çok zor bir tercih yapmaya iter. Öfkesi büyüyen ve iyiden iyiye bilenen Adalı da, Veli’ye karşı bir oyun kuracaktır.