Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir’in ayrılığını kabullenen Kardeşlerim izleyicileri için asıl sorun başka!

Kadir’in ayrılığını kabullenen Kardeşlerim izleyicileri için asıl sorun başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisine itirazlar hiç bu kadar yükselmemişti! Kardeşlerim dizisi atv ekranında cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin her bölümü heyecanlı geçiyor ama izleyicilerin eleştirileri de bitmek bilmiyor.

Sosyal medyaya yansıyan bu eleştiriler geçtiğimiz haftalarda Halit Özgür Sarı’nın canlandırdığı Kadir karakterinin neden ayrıldığına yönelik olmuştu. Karakterin gidişi ile birlikte hikayenin büyük kayıp yaşadığı yönünde izleyici değerledirmesi gerçekçiydi… Ancak bir de senaristlerin eline daha yüksek dram sahnesi yazmak gibi bir fırsat da veren bu durum, dizinin özüne dönmesini de sağladı.

Kardeşlerim’de Kadir’in gidişinin üzerinden 3 bölüm geçti. Reytinglere bakıldığı zaman çok ciddi bir sıkıntı görünmüyor. Tüm kişiler kategorisinde çift haneli oranlara yaklaşan bir performans ile gelen ikincilik gayet başarılı.

AB’de ise ortalamanın üzerinde gelen reytinglerle üçüncülük yine iyi bir sonuç olarak gözüküyor. ABC1 kategorisinde ise AB’den daha iyi reytingler ile ikincilik de gayet başarılı bir durum.

Reytinglerine genel olarak bakıldığı zaman Kardeşlerim dizisinin gücünü koruduğunu ve Kadir karakterinin ayrılının hikayeyi çok da fazla etkilemediğini söyleyebiliriz.

Kadir'in ayrılığını kabullenen Kardeşlerim izleyicileri için asıl sorun başka! 7

Ancak dizi hayranlarının son zamanlarda çok eleştirdiği bir başka durum var. Hafta içinde heyecanla yeni bölüm fragmanı bekleyenler, son zamanlarda şikayetleri artırdı. Fragmanlarda gösterilenler ile dizinin birbirinden alakasız olduğuna yönelik eleştiriler var.

Bölüm yayınlandığında çok heyecanlı sahneler gören izleyiciler, neden bunların fragmanlar da verilmediğini sorguluyor. Çünkü birçok izleyici artık fragmana bakarak diziyi ekranda mı, yoksa sonra youtube’da mı izleyeceğine karar veriyor.

Fragmanlarda bazı karakterlerin çok fazla öne çıkartılması, bölümün de böyle olacağı hissiyatı veriyor. Ancak bölümler yayınlandığında çok farklı bir tablo ortaya çıkıyor. İşte Kardeşlerim hayranları da bu duruma dikkat çekerek, fragmanların bölümü anlatma konusunda daha özenilerek yapılmasını istiyor.

Fragmanlar ile bölümler arasındaki bu ayrışmanın birçok dizi izleyicisinin dikkatini çektiğini ve bu konunun sosyal medyada sık tartışılan bir konu olduğunu hatırlatalım.

İşte Kardeşlerim dizisinin 18 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak olan 33. bölüm fragmanı: