Ana sayfa Sosyal Medya Kadro müthiş, yönetmen şahane! Dört gözle beklenen Tamirhane filminden güzel haber geldi!

Kadro müthiş, yönetmen şahane! Dört gözle beklenen Tamirhane filminden güzel haber geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dizileriyle büyük kitleler tarafından tanınan, sinema filmleriyle milyonların gönlüne taht kuran, hepsi birbirinden başarılı oyuncuları bir araya getiren Tamirhane filmi, aynı zamanda oyunculuğuyla sevdiğimiz bir ismin yönetmen olması dolayısıyla daha da büyük merakla bekleniyor!

Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinde Vartolu karakteri ile en son ekrana geldi. Rol aldığı her yapımda olduğu gibi Çukur’da çok sevildi, oyunculuğu ile çok beğenildi, meslek hayatında yarı bir çıkış yakalamasını sağlayan fenomen bir karakterle büyük hayran kitlelerine ulaştı.

Köstendil, aynı zamanda oynadığı Tamirhane filminin yönetmenliğini de üstlendi! Oyuncu kadrosu da müthiş! Filmin hikayesini aynı zamanda Köstendil’in dayısı olan ünlü oyuncu Bülent Şakrak yazdı. Herkesin sevdiği bu iki ismin yazıp yönettiği filmde rol alan diğer isimler de birbirinden başarılı ve sevilen ünlülerden oluşmakta.

Kadro müthiş, yönetmen şahane! Dört gözle beklenen Tamirhane filminden güzel haber geldi! 8

Köstendil ve Şakrak’ın hem kamera arkasında hem de kamera önünde oyuncu olarak yer aldıkları filmde ayrıca Çukur dizisinde Aliço karakteri ile de çok sevilen başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu da yer alıyor. Kadroda Nejat İşler, Merve Dizdar, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Erkan Can ve Yaren Alaca a rol almakta.

Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak imzalı Tamirhane'nin çekimleri bitti!.. 40

Henüz çekimleri başlamadan merak uyandıran dizinin kadrosunun da ortaya çıkmasıyla birlikte heyecan yükseldi! Böylesi bir kadrodan kötü bir işin çıkma olasılığını kimse beklemiyor. Çekimleri başladığında birlikte poz veren oyuncular, keyifli halleriyle fotoğraflara yansımıştı.

Ardından çekimlerden gelen fotoğraflar sosyal medyada konuşuldu. Bir süre önce de Erkan Kolçak Köstendil, ile fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan Bülent Şakrak, “Ustası olduk bu çıraklığın. Tamirhane bitti!” notuyla çekimlerin bittiğini duyurdu.

Kadro müthiş, yönetmen şahane! Dört gözle beklenen Tamirhane filminden güzel haber geldi! 9

Aynı zamanda Erkan Kolçak Köstendil’in sinemada ilk yönetmenlik çalışması olan Tamirhane’ de, yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi ‘Yılmaz’ ve ‘Müjdat’ın kendilerine kalan bir tamirhanede yaşadıkları anlatılıyor.

Yapımcılığını Sky Films, Dentsu Türkiye, Kumbara film, ASC Films ve idpro’nun üstlendiği film büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen Erkan Kolçak Köstendil, filmle ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı; “Senaryosu gereği soluksuz ve kesintisiz oyunculukların adeta bir tiyatro sahnesindeymişçesine akıp gittiği, komedisi ve aksiyonu bol bir film olacak.” Tamirhane’nin 11 Kasım 2022’de vizyona girmesi bekleniyor.