Ana sayfa Dizi Haberleri Kadro yıkılıyor! Sevgili Geçmiş değil, All Star diyeceksiniz!

Kadro yıkılıyor! Sevgili Geçmiş değil, All Star diyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Urla’da çekimlerine devam edilen Sevgili Geçmiş,Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Henüz yayın tarihi belli değil ama ilk fragman yayınlandı. Ekim ayında ekrana gelmesi büyük ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Dizinin kadrosu adeta yıkılıyor… Çok başarılı ve önemli isimler buluştu. Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk dizinin kadrosunda yer alan isimler…

Kadro yıkılıyor! Sevgili Geçmiş değil, All Star diyeceksiniz! 8

Dizi izleyicileri ise bu kadro için şimdiden ‘all star’ yakıştırması yaptı…

Son yıllardaki dizilerinin kısa süreli olmasının sıkıntısın yaşayan Seçkin Özdemir, güçlü bir yapım ile dönecek olmanın keyfi içinde… Özdemir, Sinan Malik isimli karaktere hayat verecek.

Hayatı zorluklar içinde geçen Sinan Malik (Seçkin Özdemir), yıllar sonra babasının yaşadığı kasabaya geri döner. İpek (Sevda Erginci)’e olan imkansız aşkı onu bambaşka bir yöne savuracaktır. İmkansız bir aşkın öyküsünü izleyeceksiniz.

Kadro yıkılıyor! Sevgili Geçmiş değil, All Star diyeceksiniz! 9

Özdemir, instagram hesabından dizinin ilk fragmanını yayınladı. Hayranları da güzel mesajlarla oyuncuya destek oldu.

Bir takipçisi “All Star olmuş bu” diyerek dizinin kadrosuna gönderme yaptı.

Dizinin hayırlı olmasını ve bol reyting almasını dileyen ünlü oyuncunun hayranları, “Her şey o güzel kalbin gibi olsun ve Sinan Malik uğuru ile gelsin. Bu yolda da senin yanı başındayız” diye yazdı.

İşte Sevgili Geçmiş dizisinden ilk fragman:

Yeni dizi #SevgiliGeçmiş yakında Star’da! İlk tanıtım!