Ana sayfa Güncel Haberler Kafayı Yersin BluTV’de başlıyor! Sibil Çetinkaya ve Ahmet Aksöz sizi şaşırtacak!

Kafayı Yersin BluTV’de başlıyor! Sibil Çetinkaya ve Ahmet Aksöz sizi şaşırtacak!

tarafından ker_def

BluTV, renkli yaz ekranına yeni bir program ekliyor. Sosyal medyada ciddi bir takipçi kitlesine sahip olan Sibil Çetinkaya ve Ahmet Aksöz’ün Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak hem buldukları farklı tatları deneyecekleri hem de eğlenceli sohbetler edecekleri ‘Kafayı Yersin’, 26 Haziran’da başlıyor.

BluTV’nin yeni programı ‘Kafayı Yersin’, seyircilerle buluşmak için gün sayıyor. Gezi-yemek-sohbet türündeki program, eğlenceli formatıyla 26 Haziran’dan itibaren sevilen dijital platformda yayınlanmaya başlayacak.

May Productions imzalı programda, seyircilerin sosyal medyadan tanıdıkları yakın dostlar Sibil Çetinkaya ile Ahmet Aksöz, İstanbul’dan Tokat’a, Giresun’dan Urfa ve Adana’ya Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak en lezzetli ve sıradışı tatların peşine düşecek.

Gittikleri her şehirde en az beş mekanı gezecek olan Aksöz ve Çetinkaya, hiçbir şeyi tatmaktan çekinmeyecek ve bir yandan eğlenceli yolculuklar yaparken, diğer yandan da seyahat ettikleri şehirlerde farklı deneyimler yaşayacaklar. İzleyicilere programın adıyla uyumlu kafayı yedirtecek lezzetleri paylaşacak olan ikili, geleneksel gezi-yemek programlarına da meydan okuyarak onları ti’ye alacak.

‘Kafayı Yersin’, 26 Haziran’dan itibaren sadece BluTV’de ekranlarda olacak.