Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev dizisinde dikkat çekecek o ev, bakın kimin evi çıktı?

Kağıt Ev dizisinde dikkat çekecek o ev, bakın kimin evi çıktı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başrolünde oynadığı, Star TV’nin yeni ve iddialı dizisi Kağıt Ev’in tanıtımları bir süre önce dönmeye başladı. Dizinin ilk bölümünde, korkunç bir cinayetle ilgili bazı ayrıntılar da heyecanlı bir dizinin gelmekte olduğunu gösterdi. Genç oyuncu Helin Kandemir’in Cemre karakteriyle çiftin kızlarını oynadığı dizide, bir kadın cesedini gömmeye çalışan ailenin hikayesi merakla bekleniyor.

Bu arada dizide tam olarak görünmese de büyük bahçesi ile dikkat çeken evin, yani dizinin ana mekanının kimin evi olduğu da ortaya çıktı!

Beşikçioğlu ve Fettahoğlu’nun hayat verdikleri Cihan ve Aylin Fırtına çiftinin oğulları Mert, büyük kızları Cemre ve küçük kızları Melisa ile yaşadıkları o ev, gerçekte Bedreddin Dalan’ın, İstanbul Reşadiye’deki evi olduğu öğrenildi.

Kağıt Ev dizisinde dikkat çekecek o ev, bakın kimin evi çıktı? 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’de verdiği bilgiye göre, O3 Medya’nın büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü dizinin çekim mekanlarından birisi Dalan’ın evi.

Ana mekan olan ve hikayenin asıl kahramanlarının evi olarak dizide yer alacak olan bu müthiş evin, diziyi izleyenlerin de dikkatini çekeceği şimdiden anlaşılıyor…

Kağıt Ev dizisinde dikkat çekecek o ev, bakın kimin evi çıktı? 9

Fırtına ailesinin mutluluk ve refah içinde, imrenilecek bir hayat yaşadıkları, kariyerleri ve hayatlarıyla dikkat çektikleri bu ev, dizinin hikayesinde de önemli bir yere sahip olacak.

Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin konusu kısaca şöyle:

Kısacası çizdikleri aile tablosu mükemmeldir. Ama bu mükemmel hayatları tek bir yanlış anlama ile darmadağın olur. Onlar hem çocuklarını hem de ailelerini korumak için her şeyi göze almak zorundadırlar.

İşte Kağıt Ev dizisinden ilk tanıtım…