Ana sayfa Dizi Fragmanları Kağıt Ev dizisinde yine bir ölüm ve yine bir ayrılık var!

Kağıt Ev dizisinde yine bir ölüm ve yine bir ayrılık var!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Kağıt Ev’, pazartesi günleri izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Kağıt Ev’, 17 Mayıs Pazartesi günü Star’da yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin reytingleri düşük gelmeye devam ediyordu. İlk 4 bölümün ardından 17 Mayıs Pazartesi akşamı 5. yeni bölümde reytingler nasıl gerçekleşecek herkes merakla bekliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İnci ölü bulunuyor ve bir oyuncu daha hikayeden ayrılıyor. İnci karakterini canlandıran Tuğçe Aykut, bu hafta yapıma veda edecek. İşte tüm detaylar:

5. Bölüm Konusu; Görgü tanığının, Azra’nın canlı yayınında Mert’i suçlaması üzerine, Mert İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır. Mert’in itiraflarına Gülsüm’ün tepkisi nasıl olur? Mert Emniyetteki ifadesinde Bülent’e bilgi verirken, kendisini nasıl suçlu durumuna sokar? Issız kayalıklara bırakılan İnci’nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner.

Gülsüm kızının ölümünden kimi suçlar? Programında Mert’in suçlanmasına neden olan Azra Cihan’a kendini affettirebilecek mi? Cihan, otuz yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. Bu şokla eve gelen Cihan, Aylin’le nasıl yüzleşecek? Cemre’yi kim neden kaçıracak ve kendini kaçıranları Cemre nasıl zor duruma düşürecek?

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu ‘Kağıt Ev’in oyuncu kadrosunda ise; Helin Kandemir, Nejat Uygur, Bülent Gültekin, Yaşar Üzer, Bulut Teker, Tuğçe Aykut gibi birbirinden başarılı isimler de yer alıyor.

Yayın Günü: 17 Mayıs Pazartesi
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 5. Blm

Yapım: O3 Medya
Yapımcı: Saner Ayar
Yönetmen: Şenol Sönmez
Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu (Cihan), Nur Fettahoğlu (Aylin), Tuvana Türkay (Azra), Can Nergis (Bülent), Nihal Koldaş (Gülsüm), Helin Kandemir (Cemre), Nejat Uygur (Mert), Bülent Gültekin (Çetin), Yaşar Üzer (Halil), Bulut Teker (Melisa), Tuğçe Aykut (İnci)