Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev’le yeteneğini kanıtlayan Helin Kandemir Elbet Bir Gün’le fırtınalar estirecek!

Kağıt Ev’le yeteneğini kanıtlayan Helin Kandemir Elbet Bir Gün’le fırtınalar estirecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Helin Kandemir, en son rol aldığı Kağıt Ev dizisinde canlandırdığı Cemre karakteriyle oyunculukta ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlamıştı. Kandemir rolünü o kadar iyi canlandırmıştı ki Türkiye bir süre bu genç oyuncuyu konuşmuştu. Genç oyuncu şimdi Elbet Bir Gün’le yeteneğini konuşturacak.

Elbet Bir Gün dizisi 7 Kasım Pazar akşamı ilk bölümüyle Fox TV ekranında olacak. Dizinin oyuncuları son derece iddialı. Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk dizinin başrollerinde. Ancak Elbet Bir Gün’ün en çok merak edilen oyuncularından biri de Helin Kandemir.
Helin Kandemir, Elbet Bir Gün’de Şebnem Bozoklu tarafından canlandırılan Nesibe’nin kızına hayat verecek.

Kandemir Elbet Bir Gün’ün genç ama çok iddialı oyuncularından biri. Kağıt Ev dizisinde canlandırdığı soğukkanlı psikopat karakter Cemre’yi çok iyi canlandıran ve izleyenlerin buz kesmesine yol açan Helin Kandemir’in yeni dizisindeki performansı büyük merakla bekleniyor.

Bu arada yayınına çok az kalan dizinin önünde zor bir sınava var. Pazar akşamlarına TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de yayınlanan Yargı dizileri hakim. İki dizi o kadar güçlü ki zirveyi aralarında paylaşıyorlar. Dolayısıyla pazar gecesinin reyting savaşında pay kapmak için Elbet Bir Gün’ün zorlu bir mücadele vermesi gerekiyor.

Elbet Bir Gün dizisinin konusunu bir kez daha hatırlayalım:

Feride (Sinem Ünsal), can korkusuyla eniştesi Cemil’in (Ömer Genç) yanından kaçtıktan sonra adını Gizem olarak değiştirmiştir. Kendine yeni bir hayat kuran genç kadının mutlu bir evliliği vardır. Gizem, bir TV programında bütün ailesinin öldürülmüş olduğunu ve Cemil’in hala onun ve aşığıyla kaçmış olan ablası Nesime’nin (Şebnem Bozoklu) peşinde olduğunu öğrenir. Nesime ve Feride’nin yolları yıllar sonra tekrar kesişir… Gizem, kendisinin ve ablasının gerçek kimlikleri ortaya çıkmasın diye uğraşırken, kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de eşinden gizlediği geçmişinden gelen sırları vardır…