Ana sayfa Sosyal Medya Kahraman Babam şanssızlığı yaşayan Görkem Sevindik’in gizlediği olay herkesi şaşkına çevirdi

Kahraman Babam şanssızlığı yaşayan Görkem Sevindik’in gizlediği olay herkesi şaşkına çevirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, Söz dizisinde canlandırdığı Keşanlı Mücahit karakteri ile geniş bir hayran kitlesi edindi. Dizi sayesinde yıldızı parlayan oyuncu, birçok teklif de aldı. 2011 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, 10 yıllık dönemde farklı karakterlere hayat verdi.

Kalbim Seni Seçti dizisinden sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Pusat Çakır karakteri ile popüler olan Görkem Sevindik, Söz dizisinde ise yıldızını iyice parlattı. Ramo dizisinde de ilk sezonda başrolde yer alan oyuncu, son olarak itfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı Kahraman Babam dizisinde yer aldı. Başrolünde yer aldığı dizinin 8 bölümde final yapması herkesi şaşırtırken Görkem Sevindik, Mavera isimli TRT1 dizisinde de bulundu.

Ünlü oyuncunun iş yaşamında hareketli bir dönem yaşanırken, benzer bir durumun özel hayatında da yaşandığı ortaya çıktı. Görkem Sevindik ile sevgilisi basketbolcu Kübra Siyahdemir’in evlendiği iddiası ortaya atıldı.

Kahraman Babam şanssızlığı yaşayan Görkem Sevindik'in gizlediği olay herkesi şaşkına çevirdi 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın dile getirdiği iddiaya göre iki sevgili geçen yıl kimseye haber vermeden gizlice nikah kıydı.

Oyuncunun şu sıralarda çok farklı bir heyecan da yaşadığı gelen bilgiler arasında. İddialara göre Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir çifti bebek bekliyor. Ünlü oyuncunun çok yakında baba olacağı haberleri de sosyal medyada yayılmaya başladı.