Ana sayfa Dizi Haberleri Kahraman Babam’dan sonra Görkem Sevindik’e yine bir baba rolü geldi!

Kahraman Babam’dan sonra Görkem Sevindik’e yine bir baba rolü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, son yılların öne çıkan genç isimlerinden birisi oldu. Söz isimli dizide canlandırdığı Keşanlı Mücahit karakteri ile büyük ilgi gören oyuncu, geçen sezon da Kahraman Babam isimli projede başrolde yer aldı.

Show TV ekranında yayınlanan dizide kahraman bir itfaiyeci karakterine hayat veren Görkem Sevindik, çok emek verdiği projenin 8 bölüm yayında kalabilmesinin şanssızlığını yaşadı. Dizinin güçlü reytingler alıp uzun süre devam edebilecek bir proje olabileceği düşünülüyordu. Ancak itfaiyecilerin hikayesi izleyiciden büyük bir ilgi görmedi.

Görkem Sevindik bu projeden sonra yaz döneminde dinlenme fırsatı buldu. Oyuncu yeni sezon için ise gelen teklifleri değerlendiriyor. Görkem Sevindik’e yeni bir teklif daha var. Erkek Severse isimli yeni romantik komedi dizisi için oyuncuya teklif gittiği ortaya çıktı.

Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Allen, Tolga Güleç’in kadrosunda yer aldığı Bein Connect platformunda yayınlanacak dizinin hikayesini Aslı Zengin yazıyor.

Görkem Sevindik’in şayet rolü kabul eder ise Büşra Develi ile partner olacağı ortaya çıktı.

Büşra Develi hikayede 2 çocuk sahibi Zeynep karakterini canlandıracak. Şayet Görkem Sevindik karakteri kabul eder ise Zeynep’in eşine hayat verecek.

Görkem Sevindik son dizisi Kahraman Babam’da da yine baba rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti.