Ana sayfa Dizi İzle Kalana git, gidene kal demeyiz biz… (Bölüm Sonu) – Elimi Bırakma 18. Bölüm

Kalana git, gidene kal demeyiz biz… (Bölüm Sonu) – Elimi Bırakma 18. Bölüm

tarafından ker_def

Pazar günleri TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Elimi Bırakma dizisinin 18. yeni bölümü izleyicilerle 25 Kasım akşamı buluştu. Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Azra’nın yanlış anlaşılma sonunda Cenk’e karşı yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir yıkımın başlangıcı oldu. Dizinin 18. bölümünden önemli görüntüler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 18. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Elimi Bırakma 18. bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar:

Azra’nın yanlış anlaşılma sonucu Cenk’e karşı yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir yıkımın başlangıcı olur. Cansu’nun oyunları Çelen ailesinde karşılığını bularak, Azra’yı tahammülsüz bir noktaya getirir. Cenk ise tüm bu yanlış anlaşılmaları telafi etmek için Azra’nın gönlünü kazanmaya çalışır.

Feride ise Azra’nın habersiz gidişine çok kırılmış olmasına rağmen ailesine karşı onu korumaya devam eder. Azra’nın gidişi Çelen ailesinde kimilerini üzerken kimilerini ise çok sevindirir.

Mesut içine düştüğü tuzak yüzünden cinayet zanlısı olarak tutuklanır. Bu durum Hülya’nın da ciddi kararlar almasına neden olur.

Azra uzun süredir yaşadığı olumsuzluklara karşı artık dayanamaz ve bir karar alır.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal