Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbim Yangın Yeri dizisi bu gidişle devam edebilir mi?

Kalbim Yangın Yeri dizisi bu gidişle devam edebilir mi?

tarafından ker_def

kalbim-yangın-yeri-dizisi-3

Bunun dışında ilk etaptaki diğer olumsuzluklar, içeriğin tahmin edilebilir özellikteki gidişatı ve karakterlerin çok düz, bildik yaratılmış olması! Şöyle ki; Leyla’dan Volkan’a, Sevda’dan Mehmet’e cümlesi, üstünde fikir jimnastiği yapma gereği hissettirmeyecek kadar net ve klişe tipler. Hiçbir büyülü yanları yok. Karakterlerin gizemi gibi duran konular da, benzer dizilerle kıyaslandığında, gayet kolay tahmin edilebilen şeyler. Konu üstünde düşünmeye bile gerek yok. Senaryonun kendisi, gizem diye sunulan detayları açık ediyor zaten.
Mesela Hande Soral’ın dik tutmaya çalıştığı Leyla’nın Volkan’dan hamile kalıp Kanada’ya kaçtığını, ondan bir oğlu olduğunu tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. Sürekli oradan oraya koşturup gamlı baykuş gibi duran… Mehmet’le buluşmuşken gereksiz yere dışarı çıkıp Volkan’la tartışmaya tutuşan, aşırı tedirgin halleriyle dikkatleri çeken Leyla’nın kendilerine evinin kapısını açan arkadaşıyla yaptığı konuşmadan bunu anlamak mümkün.
Bunun gibi, güçlü aşktan ziyade Leyla’nın gölgesine dönüşme triplerindeki Volkan’ın evliliği niye kabullendiği konusunda soru işaretleri yaratılmaya çalışılsa bile, babasının iş durumunu kurtarmak için Sevda’yla evlenmek zorunda kaldığını da gördük. Dahası baş kötü Şahin Bey’in gençliğinde Belkıs Hanım’ı ve şirketini elde etmek istediğini de ilk bölüm finalinde öğrendik. Bence Belkıs ile yoldaşı Gülistan’ın kocalarının ölümlerine sebep olan da Şahin Bey’dir.