Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimdeki Deniz’den şok karar! Kimse böyle bir şey beklemiyordu!

Kalbimdeki Deniz’den şok karar! Kimse böyle bir şey beklemiyordu!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Kutsi ve Özge Özberk’in yer aldıkları Kalbimdeki Deniz, 60’ıncı bölümüyle ekranlara veda edecek. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi, bu hafta yerine Adı Zehra’nın gelmesiyle birlikte gün değiştirmiş ve Pazartesi’ye geçmişti. Anlaşılan bu değişiklik diziye pek yaramadı. Ya da kanal çoktan gözden çıkarmıştı diziyi. Final yapacağını ise Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu duyurdu.

İşte o yazı:

‘Kalbimdeki Deniz’ 12 Mart’ta bitecek

Bir sevilen dizi daha ekrana veda ediyor. Kutsi ve Özge Özberk’in başrollerini paylaştığı ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamları FOX’ta yayınlanıyor ve kanala iyi reyting getiriyordu. Bu sezon reytingi eskisi gibi olmayan diziyi kanal, pazartesi akşamına kaydırıp, yerine, ‘Adı Zehra’yı koydu.

Show TV’nin ‘Çukur’, Star TV’nin ‘Söz’le reyting pastasının büyük dilimlerini kaptığı pazartesi akşamında şayet ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamındaki performansını gösterse, ömrü uzayacaktı. Ancak dizi yeni gününde Total’de 3.21, AB’de 2.56 reyting alınca ‘final’ göründü. Pastel Film’in yapımı, 12 Mart akşamı yayınlanacak 60’ncı bölümle ekrana veda edecek.