Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisi hayranlarını telaşlandıran ürkütücü tablo!

Kalbimin Sultanı dizisi hayranlarını telaşlandıran ürkütücü tablo!

tarafından ker_def

Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çarşamba günleri Star TV’de ekrana gelen Kalbimin Sultanı adlı dizide başrolleri, Ali Ersan Duru ile Aleksandra Nikiforova paylaşıyor.

Kalbimin Sultanı yeni bölümde Anna, mektubunun peşinde iken Hoşyar Sultan ise mektupta neler yazdığını öğrenmeye çalışıyor ve Saliha Sultan’ın kayıp olmasını bile Anna’nın üzerine yıkmaya çalışıyor. Saliha Sultan kurtulacak mı? Anna mektubu alabilecek mi? Mektupta neler yazıyor?

İzleyicilerin yaz ekranında keyifle seyrettiği dizilerden olan Kalbimin Sultanı, beklenenden daha az ilgi görmüş olmasına karşın, önemli bir izleyici kitlesini sürüklemeyi başardı.

İzleyiciler keyif sahneleri ile dikkat çeken diziye şans tanınmasını istiyor. Zamanla reytinglerinin beklentileri karşılayacak duruma geleceği umudu taşıyan Kalbimin Sultanı, yaz ekranının izlenebilecek ender yapımlarından birisi durumunda.

ANİ REYTİNG DÜŞÜŞÜ TELAŞLANDIRDI

Kalbimin Sultanı dizisi hayranlarını telaşlandıran ürkütücü tablo! 7

Kalbimin Sultanı dizisinin 4. bölümü 4 Temmuz Çarşamba günü yayınlanmış ve tüm kişilerde 1.83 reyting ile 11., 2,43 reyting ile 4. sırada yer almıştı. AB Grubu izleyicilerine hitap ettiği anlaşılan dizi için Star TV’nin yaz ayı boyunca şans tanıması normal bir durum olarak kabul ediliyor.

Dizinin 27 Haziran tarihli 3. bölümünün tüm kişilerde 2.41 reyting ile 6. sırada olduğunu, AB Grubunda ise 3.53 reyting ile 4. sırada bulunduğunu hatırlatalım.

1 hafta arayla ciddi bir reyting kaybı yaşayan dizi şaşkınlık yaratmıştı.

3. ile 4. bölüm arasındaki ciddi reyting kaybı, dizinin hayranlarını bir hayli telaşlandırmış durumda.

11 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 5. bölümün reytingi, dizinin akıbeti açısından büyük önem taşıyor.

Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm 2. fragmanı Star TV tarafından yayınlandı.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hoşyar Sultan, Anna’nın mektubunda ne yazdığını öğrenmeye kararlı…

Anna, Babasına kendisini affetmesini, muhbir olduğunu ve her şeyi Sultan Mahmud’a itiraf edeceğini yazdığı mektubu kaybetmiştir. Hoşyar Sultan, Anna’nın gizemini ortaya çıkartmakla kalmayıp saraydan da gitmesi için bu gizlenmiş mektupta ne yazdığını öğrenmeye kararlıdır. Sultan Mahmud’a olan duygularından kaçınmaya çalışan Anna, mektubun ortaya çıkması halinde herşeyin altüst olacağının farkındadır.

KALBİMİN SULTANI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Aksaf Arif ölmüş, son nefesinde Fettah Ağa’nın adını vermiştir. Heryerde aranan Fettah Ağa, ölmediğinden habersiz Esma Sultan ve Halet Efendi için büyük bir tehlikedir. Namık Paşa ise tüm bunlardan habersiz, “artık seni istemiyorum” diyen Esma Sultan’ı tekrar kazanmanın peşindedir.

Saliha Sultan, Civanmert’in evinde babasına bir oyun oynamaya karar verir ve Civanmert’e kim olduğunu hatırlamadığını söyler. Ama oynadığı oyun Saliha’yı başka bir serüvenin içine atacaktır.