Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisinde fark edilmeyen ama kadın oyuncuları çok zorlayan durum!

Kalbimin Sultanı dizisinde fark edilmeyen ama kadın oyuncuları çok zorlayan durum!

tarafından ker_def
Avukat Sema’dan Esma Sultan’a… Emel Çölgeçen en müthiş dönemini yaşıyor!

Poyraz Karayel dizisinde Avukat Sema olarak sevilen oyuncu Emel Çölgeçen, şimdilerde ise Star TV ekranlarında farkını sergiliyor.

Kalbimin Sultanı dizisinde Esma Sultan karakterine hayat veren oyuncu, Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtladı.

Röportadj “En güzel dönemimdeyim, yaş aldıkça çok güzel oluyormuş hayat… Başka bir farkındalık geliyor” ifadelerini kullanan Çölgeçen, dizinin kendisini çeken yönlerini ise şöyle anlattı:

“Canlandırdığım Esma Sultan karakteri ve projenin uluslararası olması… Rus-Türkiye ortak yapımı bu dizide, hem Rus oyuncularla karşılıklı oynamak, hem de böyle bir birlikteliğin parçası olmak büyük etkendi. Esma Sultan, Osmanlı döneminde Yeniçeri Ocağı’nın tahta uygun gördüğü tek kadın. Devlet işlerinden anlayan, kültürlü ve güçlü biri. Çok genç yaşta kendisinden büyük biriyle evlendirilmiş. Çocukları olmamış, 25-26 yaşlarında dul kalmış ve bir daha da evlenmemiş. Bu özel karaktere hayat vermek sürprizlerle dolu bir yolculuk gibi…”

Farklı ve renkli bir masal anlatmaya çalıştıklarına değinen Çölgeçen, ilk kez bir dönem dizisinde rol almakta…

Kalbimin Sultanı dizisinde fark edilmeyen ama kadın oyuncuları çok zorlayan durum! 7

Dönem dizilerini ‘büyülü’ ifadesiyle anlatan oyuncu, “Bugüne kadar çok dönem işi yapıldı ama genelde karanlık taraflar ve entrikalar üzerine yoğunlaşıldı. Burada da tabii ki entrikalar var ama masalsı hikayenin içine güzelce serpiştirilmiş ve özenle yazılmış” ifadelerini kullandı.

KADIN OYUNCULARI ZORLAYAN KOSTÜMLER!

Dizide en çok zamanı mekanların hazırlanmasının aldığının altını çizen oyuncu, ışığın çekimler için önemli olduğunu ayrıca kostümlerin de hem ağır hem de hareket için elverişsiz olduğunu anlattı.

KALBİMİN SULTANI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çölgeçen bu sorunlara karşın, “Ama bir yandan da kıyafetleri giyip, ayna karşısına geçince hemen içine giriyorsunuz atmosferin. Gerçekten farklı bir deneyim” diyerek dizi setinde ne kadar mutlu olduğuna vurgu yaptı.