Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbimin Sultanı dizisinde henüz her şey bitmedi, moralleri bozmayın!

Kalbimin Sultanı dizisinde henüz her şey bitmedi, moralleri bozmayın!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kalbimin Sultanı dizisi, geçtiğimiz hafta 13 Haziran çarşamba günü izleyicilerle buluşmuştu.

Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova, Emel Çölgeçen ve Tansel Öngel’in başrolünde yer aldığı Kalbimin Sultanı dizisinin 1. bölüm reytingi çok kötü gelmişti.

Dizi resmen hayal kırıklığı yarattı.

Ancak bunda önemli bir başka etken de var. Sen Anlat Karadeniz dizisinin sezon finali ile karşı karşıya gelen Kalbimin Sultanı, beklentilerin altında kaldı.

20 Haziran tarihinde ekrana gelecek olan 2. bölüm büyük bir sınav niteliğinde. Hem kanalın hem de dizi ekibinin moralleri bozmaması şart.

Zira uzun zamandır birçok izleyicinin hasretini çektiği romantik bir komedi dizisi olarak ekranda izlenme potansiyeli yüksek bir dizi.

Ayrıca Ali Ersan Duru ile Aleksandra Nikiforova’da çok iyi uyum yakaladılar.

Dizi yaz ayının neşesi olabilecek bir yapım. Bu nedenlerle de ilk bölüm reytingine bakarak hemen moral bozmamak şart.

Sultan II. Mahmut ile Rus güzeli Anna’nın aşkının anlatıldığı Türk-rus ortak yapımı olan dizi, Rusya’da da yayınlanacak.

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici de diziyi köşesinde değerlendirdi.

Kalbimin Sultanı dizisinde henüz her şey bitmedi, moralleri bozmayın! 7

“1956 yapımı ‘Kral ve Ben’ ve ondan uyarlanan ‘Anna and the King’ yani ‘Genç Kız ve Kral’ filmlerinin hikayesinden esinlenilmiş. Padişahı Ali Ersan Duru, Anna’yı ise Alexandra Nikiforova canlandırıyor. Doğrusu ikisi de rollerine ve birbirlerine yakışmış. Günümüz romantik komedilerine benzer şekilde tanışma hikayeleri var. Anna, padişahı kayıkçı sanar ve hakkındaki olumsuz ön yargılarını anlatır. Sultan, ondan etkilenmiştir. İlk fırsatta saraya çağırtır. Anna, cariyelerden biri olmamakta kararlıdır. Güzel, asi ve inatçı bir kızdır. Bu aşk, aynı zamanda padişahı ve sarayı da dönüştürecektir.

KALBİMİN SULTANI DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Osmanlı’yı at üstünde sadece savaşlarla anlatmak yerine, böyle bir romantik komedide işlemek bence iyi bir fikir. Sürekli hamasetle tarihi anlatamayız. Ama böyle görmeyi isteyen çok kişi olduğu için tepkiler gelebilir. Bakıp, göreceğiz ama biraz da hoş görülü olmakta yarar var.

İlk bölüm reytingi düşüktü ama bir hafta sonra yayına girse daha iyi bir sonuç alırdı. Önümüzdeki haftalarda yükselebilir.”