Ana sayfa Dizi Haberleri Kaleli gelinleri, mafyaya mı özendi? Sen Anlat Karadeniz’deki olay nereye gidiyor?

Kaleli gelinleri, mafyaya mı özendi? Sen Anlat Karadeniz’deki olay nereye gidiyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de 34. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisini 35. bölüm tanıtımı büyük şok yarattı!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları dizinin yayınlanan bölümü, 35. bölümün bir sahnesiyle açıldı. İzleyiciye ters kurguyla verilen bu sahnede, Asiye’nin planıyla Vedat’ın kaçırılması ekrana getirildi.

Bu sahnenin devamını 35. bölüm tanıtımında izledik ama gelişmeleri yeni bölümde göreceğiz.

Nefes’in ev yemekleri işine girdiği ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalıştığını gören Vedat, ona yeni bir darbe vurdu. Nefes evde yalnızken gelen Vedat, satılmak üzere kadınların hazırladığı yemekleri yerlere döküp, Nefes’in yeni işini sabote etti.

Sözleriyle de Nefes’i darmadağın eden Vedat, bu hareketinin cezasını Asiye’nin planıyla ödeyecek gibi görünüyor!

Kaleli gelinleri, mafyaya mı özendi? Sen Anlat Karadeniz'deki olay nereye gidiyor? 7

Asiye ve Nefes ile birlikte, onlara yardım eden ve Vedat’ın şiddetine uğrayan Berrak, Nazar ve Mercan da onlara destek verdi.

Vedat, şiddet uyguladığı tüm kadınların müthiş bir planla onu kaçırmasıyla büyük bir şoka uğrayacak.

Nazar, gizlice girdiği Vedat’ın evinde onun sütüne bir ilaç kattı. Vedat’ı kaçırarak tekerlekli sandalyeye bağlayıp bir eve kapattılar.

Yeni bölüm tanıtımında “Hepimizin canını çok yaktı. Buradan bir kurtulursa bize neler yapacağını biliyoruz. Dönüş yok artık” sözleri dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak.

Kadınların Vedat’a ne yaptıkları merak konusu olurken sosyal medyada da yorumlar aldı başını gidiyor!

Kimi izleyiciler, sonunda Vedat’ın cezasını çekmesi gerektiğini düşünürken bazı izleyicilerin de “Kaleli gelinleri mafyaya mı özendi?” şeklindeki yorumları dikkat çekiyor.

İşte 35. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Vedat, Nefes’in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes’in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes’ten uzak kalamayan Tahir’i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit’i zor günler bekler.

Tüm çabalarına rağmen Nefes’in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes’in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.