Ana sayfa Dizi Haberleri Kalite ödülüne layık görülen Murat Yıldırım’dan eşi İman Elbani’ye oyunculukta tam destek!

Kalite ödülüne layık görülen Murat Yıldırım’dan eşi İman Elbani’ye oyunculukta tam destek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının en sevilen oyuncularından biri olan Murat Yıldırım, Aziz dizisiyle her hafta cuma akşamları Show TV’de ekrana gelmeye devam ediyor. Yetenekli oyuncu her rol aldığı yapımla adından söz ettiriyor. Hem oyunculuk hem de özel hayatındaki istikrarla hayranlarının çok takdir ettiği oyuncu özel bir ödüle layık görüldü.

Türkiye’de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği 5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Ödüller sahiplerine Limak Eurasia Luxury Hotel’de düzenlenen bir törenle verildi. Gecede Murat Yıldırım, Yılın En İyi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Kalite ödülüne layık görülen Murat Yıldırım’dan eşi İman Elbani’ye oyunculukta tam destek! 8

Murat Yıldırım ödül töreninde yaptığı konuşmada, Aziz’in başarılı gitmesine değindi ve şöyle dedi: “İşimiz biraz maraton. Her hafta yeni bölüm ve zirveye oynamak zorundasınız. Önce bizim tatmin olmamız gerekiyor. Arkadaşlarımız çok dikkatli çalışıyor. Biraz yoğun çalışıyoruz ama değiyor. Beni cezbeden hikayesi oldu. Önce hikayeyi dinledim. Senaryo iki ay sonra geldi.”

Yetenekli oyuncu halen Aziz dizisiyle Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi, reytinglerde çok iyi gidiyor. Aziz dizisi altıncı bölümü ile birlikte bu hafta AB grubunu birinci sırada bitirmeyi başardı. ABC1’de günü ikinci olarak tamamlayan Aziz, tüm kişiler kategorisinde ise dördüncü oldu.

Kalite ödülüne layık görülen Murat Yıldırım’dan eşi İman Elbani’ye oyunculukta tam destek! 9

Aziz dizisine en son Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani de dahil oldu. Fas asıllı güzel oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile Aziz dizisi için geçerken hangi rolle ekranda olacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. Setten paylaşılan ilk kareler beklentiyi artırırken sosyal medyada ise beğeni dolu yorumlar aldı.

Murat Yıldıırm, ilk oyunculuk deneyimi yaşayan eşi İman Elbani’ye, kendisini geliştirmesi için yardım ettiğini de söyledi. Yıldırım, “Onun için zor oldu. Kısa bir zamanda anadili olmayan bir dille oynamak zorunda… Daha önce bende Almanca ve İngilizce oynamıştım ama zorlanmıştım. Yardımcı olmaya çalıştım. Güzel oldu. Hikayenin dönüm noktasında projeye dahil oldu” dedi.