Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim 18 Ağustos 33. bölüm tanıtımı yayınlandı…

Kalk Gidelim 18 Ağustos 33. bölüm tanıtımı yayınlandı…

tarafından zk zk
TRT 1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim, dün akşam 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 33. bölümü 18 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un oynadıkları dizinin 33. bölüm tanıtımı yayınlandı.

KALK GİDELİM 32. bölümde neler oldu?

Nurcan’ın köye dönmeyip yurtdışına gitmesi sonucu Mustafa Ali bunalıma girer. Neye baksa, kimi görse her şey Mustafa Ali’ye Nurcan’ı hatırlatır. Seyfettin, Damat Halil’le bir olup kardeşini bunalımdan çıkarmak için türlü planlar yapar. Sevda ve Nuriye cephesinde de durum farklıdır. Nurcan’ın dönmeyecek olmasını fırsata çevirmek için Meryem’le Mustafa Ali’nin arasını yapmak için kolları sıvarlar. Meryem ise Mustafa Ali’nin acısını depreştirmek için köyde davul zurna çaldırır.

Ercan ise Meryem’le daha fazla yakın olmanın yollarını ararken bir yandan da Mustafa Ali’ye yakalanmamaya çalışır. Şakir, Dudu’ya aldığı atı köye getirir ve Dudu ata gözü gibi bakmasını tembihler. Şakir ise Melisa’nın Canberk’le kaçmasına yardımcı olduğu sırada eşkâli belli olduğu için başının dertte olduğunu düşünüp, kendince önlemler almaya başlar. Seyfettin kurban bayramı yaklaştığından dolayı her sene olduğu gibi yine Meryem’le ortak danaya girmek için konuşmaya gider fakat bu sefer beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.