Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 3. sezon yeni fragmanı izle! 17 Ağustos Cumartesi başlıyor!

Kalk Gidelim 3. sezon yeni fragmanı izle! 17 Ağustos Cumartesi başlıyor!

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisi 2 sezon boyunca Cumartesi akşamları TRT1 ekranında kahkaha tufanı yaşatmıştı. 73. bölümüyle 2.sezonunu tamamlayan Kalk Gidelim dizisinin 3. sezonda da yine ilgi görmesi bekleniyor. En Organik dizi sloganıyla ekranda izleyicilerle buluşmakta olan Kalk Gidelim dizisinde kahkaha tufanı 17 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Peki 3. sezonda izleyicileri neler bekliyor? Kalk Gidelim dizisinin 3. sezonunda 2. fragman yayınlandı. Videoda bulabilirsiniz.

Her bölümü ayrı güzel olan, duygu dolu anlar yaşatan, sevgiyi ve aile bağlarını anlatan, komik olaylarıyla izleyiciyi gülmekten kırıp geçiren, televizyon ekranlarının en komik ve en organik dizisi ‘‘Kalk Gidelim’’ özlemi bitiyor.

Muğla’da 3. sezon çekimlerine start veren dizinin oyuncuları ekip arkadaşları ile özlem giderirken, her Cumartesi TRT1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

3 sezondur izleyicilerin TRT1 ekranlarında severek takip ettiği “Kalk Gidelim” oyuncu kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanın, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar Ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimler yer alıyor.

Yarattığı sıcak aile ortamı ile geniş izleyici kitlesine ulaşan “Kalk Gidelim” dizisi bol sürprizi, eğlencesi, dostluk ve aile hikayesiyle Cumartesi akşamlarının neşesi olmaya devam ediyor.