Ana sayfa Dizi İzle Kalk Gidelim 37. Bölüm – Ercan’a karşı planlar sahnesini izle

Kalk Gidelim 37. Bölüm – Ercan’a karşı planlar sahnesini izle

tarafından ker_def

Çekimlerine Muğla bölgesinde devam edilen Kalk Gidelim dizisi, TRT 1’in memnun olduğu yapımlardan… Geçtiğimiz sezonun dikkat çeken yapımı, ikinci sezonunda da ilgiyi kaybetmedi. Hatta izleyici sayısını artırmayı bile başardı. Reytinglerde artık Cumartesi günleri zirvenin ortaklarından birisi de Kalk Gidelim dizisi. 37. bölümüyle 15 Eylül Cumartesi günü ekrana gelen Kalk Gidelim, AB grubunda birincilik elde ederken, tüm kişilerde 3. sırada yer aldı. Dizinin 37. bölümünden önemli sahneler de Youtube’da paylaşıldı. Bu sahnelerden birisinde Ercan’a karşı planlar sahnesiydi. Videodan izleyebilirsiniz.

Yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği başrollerinde Erkan Sever, Ufuk Özkan, Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan ve Emin Gürsoy’un yer aldığı yeni dizi Kalk Gidelim dizisinin 37. bölümünde neler yaşandı?

Detaylar aşağıda:
Nurcan’ın ayrı eve çıkması sonucu Sevda yataklara düşmüştür. Sevda da ayrı eve çıkmak için Seyfettin’i babasıyla konuşması için zorlar. Seyfettin ise evden ayrılmayı istemese de babasıyla konuşur ve ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Hacı Hüseyin’in ise kafasında onlara ders verecek nitelikte bir plan vardır. Bu planın sonunda Sevda’yla Seyfettin şok olurlar. Seyfettin ile Halil, ayrı eve çıkan Nurcan’ı evden soğutmak için Nurcan ve Mustafa Ali’ye bir oyun oynamak isterler. Oyunu adım adım işleyen Halil ve Seyfettin hiç beklemedikleri bir anda kendi kurdukları oyunun içine düşerler. Bu sırada Mustafa Ali, Nurcan’ı memnun etmek için yeni evlerinde her istediğini yaparken Nurcan’ın bir isteği Mustafa Ali’de şalterlerin atmasına sebep olur. Nurcan, kardeşi Ercan’ın Meryem’i kafalaması için para verir. Bu parayla Ercan, Meryem için karavanının olduğu kamp alanında güzel bir ortam hazırlar. Evleri ilaçlanan Meryem ve Badegül’ü Hacı Hüseyin kendi evlerine zorla alınca Ercan’ın Meryem için hazırladığı ortama hiç beklenmedik misafirler üşüşür. Şakir, Dudu’yla barışmak, ondan özür dilemek için türlü atraksiyonlara girse de Dudu aşkından emin olmak için Şakir’i son bir kez daha sınamaya karar verir. Bu sınama ise Şakir’i daha da bir çıkmaza sürükler.