Ana sayfa Dizi İzle Kalk Gidelim 39. Bölüm – Temizlikçi Ercan

Kalk Gidelim 39. Bölüm – Temizlikçi Ercan

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisinin 39. bölümü 29 Eylül Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin son bölümünde keyifli sahneler vardı.

Dizinin 39. bölümünde yer alan başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

39. ve son bölümde neler yaşanmıştı?

Meryem’e evlenme teklif eden Ercan’ın asıl niyetini bilen Mustafa Ali en fevri haliyle çıkışsa da Meryem Mustafa Ali’yi tersler. Hacı Hüseyin’in de araya girmesiyle Ercan, Mustafa Ali’nin elinden zor kurtulur. Diğer yanda Duru babasına evlilik hazırlığı yaptığını ve artık Veli’yle evlenmesi için izin vermesini ister. Hacı Hüseyin, Nurcan, Muhtar’ın bastırmasıyla Mustafa Ali’nin yumuşadığını gören gençler bu duruma oldukça sevinir ve hazırlıkları hızlandırmaya başlarlar. Şakir ve Dudu da artık evlenmek için beklemenin anlamsız olduğunu düşünüp, Veli ve Duru’dan önce evlenebilmek için direkt nikah hazırlığına koyulurlar.

Halim ise Ercan’ın dolduruşuna gelen Meryem’in sert çıkışları ve nişanı atmasının ardından hayatının en önemli kararını alır. Hacı Dede’siyle de görüştükten sonra Samim’den yardım isteyip kararını uygulamaya başlar. Gözlerini Veli ve Duru hırsı bürüyen Şakir ve Dudu’nun başlarına açtıkları iş Seyfettin ve Sevda’ya patlayınca devreye Muhtar girmek zorunda kalır. Mustafa Ali ise Seyfettin’in başına gelenlerden habersiz süt çiftliğine İstanbul’dan gelecek olan dondurma firmasının yöneticilerini beklemektedir. Büyük bir iş görüşmesi olacaktır ve ortada Seyfettin yoktur.