Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim, 39. bölümüyle yine, kahkahanın adresi olacak

Kalk Gidelim, 39. bölümüyle yine, kahkahanın adresi olacak

tarafından zk zk

TRT1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim, 39. bölümüyle 29 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de

‘Kalk Gidelim’ de bu hafta neler olacak?

Meryem’e evlenme teklif eden Ercan’ın asıl niyetini bilen Mustafa Ali en fevri haliyle çıkışsa da Meryem Mustafa Ali’yi tersler. Hacı Hüseyin’in de araya girmesiyle Ercan, Mustafa Ali’nin elinden zor kurtulur. Diğer yanda Duru babasına evlilik hazırlığı yaptığını ve artık Veli’yle evlenmesi için izin vermesini ister. Hacı Hüseyin, Nurcan, Muhtar’ın bastırmasıyla Mustafa Ali’nin yumuşadığını gören gençler bu duruma oldukça sevinir ve hazırlıkları hızlandırmaya başlarlar.

Kalk Gidelim, 39. bölümüyle yine, kahkahanın adresi olacak 7

Şakir ve Dudu da artık evlenmek için beklemenin anlamsız olduğunu düşünüp, Veli ve Duru’dan önce evlenebilmek için direkt nikah hazırlığına koyulurlar. Halim ise Ercan’ın dolduruşuna gelen Meryem’in sert çıkışları ve nişanı atmasının ardından hayatının en önemli kararını alır. Hacı Dede’siyle de görüştükten sonra Samim’den yardım isteyip kararını uygulamaya başlar. Gözlerini Veli ve Duru hırsı bürüyen Şakir ve Dudu’nun başlarına açtıkları iş Seyfettin ve Sevda’ya patlayınca devreye Muhtar girmek zorunda kalır. Mustafa Ali ise Seyfettin’in başına gelenlerden habersiz süt çiftliğine İstanbul’dan gelecek olan dondurma firmasının yöneticilerini beklemektedir. Büyük bir iş görüşmesi olacaktır ve ortada Seyfettin yoktur.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği ‘Kalk Gidelim’ dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Hayrettin paylaşırken dizide Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, Ece Aydemir, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alper Saylık, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Kalk Gidelim 39. bölüm tanıtımı: