Ana sayfa Dizi İzle Kalk Gidelim 40. Bölüm – Planlar Planlar

Kalk Gidelim 40. Bölüm – Planlar Planlar

tarafından ker_def

Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenlerin favorisi ‘Kalk Gidelim’ 40. bölümüyle 6 Ekim Cumartesi akşamı TRT 1 ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin 40. bölümünden önemli sahneler de youtube’da paylaşıldı.

‘Kalk Gidelim’ 40. bölümden başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Peki 40. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Mustafa Ali’nin ayarladığı dondurma firmasının süt çiftliğine yaptığı 20 Milyon liralık teklife Seyfettin’in ne cevap vereceği merak konusudur. Mustafa Ali ve Halil satışın olup paranın üçe bölünmesini isteseler de son sözü Seyfettin söyleyecektir. Bu yüzden Mustafa Ali, Seyfettin’i farklı bir yaklaşımla ikna etmeye çalışır. Seyfettin süt çiftliğini satmamaya kararlı olsa da Mustafa Ali yüzünden kafası karışmıştır. Meryem ise yoğurthanenin başına eski fabrikatör Ercan’ı getirmeyi düşünür.

Halil düğün hazırlığı içinde olduğundan Ercan’a bir miktar daha para kaptırır. Diğer yandan Şakir ile Dudu, Veli ile Duru’dan önce evlenmek için hamle üstüne hamle yaparken, Veli de Şakir’in ataklarına karşı boş durmaz elbette. Fakat Şakir’in Veli’yi atlatmak için bambaşka bir planı vardır. Halim ise Badegül’le evlenmesinin tek yolunun onu kaçırmak olduğuna kanaat getirir.

Dedesinden de icazet alan Halim, Badegül’ü kaçırıp nikah salonuna götürmek için büyük bir gizlilik içinde planını yürütür. Dudu ve Duru düğün için hazırlıklarını yaparken kız babası olan Mustafa Ali ile Halil de kızlarının evden uçup gideceği için apayrı bir duygusallık içine girerler.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.