Ana sayfa Dizi İzle Kalk Gidelim 43.Bölüm Şakir’in duygularını şiirle ifade etmesi.

Kalk Gidelim 43.Bölüm Şakir’in duygularını şiirle ifade etmesi.

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Kalk Gidelim, 43. bölümüyle 27 Ekim Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Reytinglerde başarılı gidişatını sürdüren dizinin başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Hayrettin yer almakta. Sevilen dizinin 43. bölümünden önemli sahneler youtube resmi hesabında yayınlandı.

Videodan 43. bölümde başlıkta yer alan sahneyi izleyebilirsiniz.

43. Bölümde yaşananların detayı şöyle:

Nurcan’ın kardeşi Ercan, yeğeni Duru’yu tebrik etmek için Veli’nin evine gelirken az kalsın yakalanıyordu ki imdadına Veli yetişti. Ercan, Seyfettin ve Şakir’den kurtulmak için Veli’nin evine sığınınca Şakir’in kimsenin bilmesini istemediği bir sırrını öğrenir. Mustafa Ali, Muhtar, Veli, Duru, Şakir ve Dudu sabah erkenden boşanma duruşması için adliyeye gelirler fakat Avukat hanım davayı görecek hakime hanımın tayini çıkacağı yarın erkenden adliyede ve eksiksiz olmalarını ister.

Bunun üzerine bir kez daha boşanmayan gençler üzülse de özellikle Şakir büyük arıza çıkarır. Ertesi gün ise boşanmaya gelirken Şakir’in başına beklenmedik bir hadise gelecektir. Halim ile Badegül evliliğin keyfini çıkarırken normal hayatlarına dönüp tarla, bahçe işlerinden de geri durmazlar. Meryem’in keskin olumsuz tavrı Badegül’ü üzer ve Kahya Sadık da bu durum karşısında Meryem’in yanında yeri olmadığını anlayıp, tasını tarağını toplayıp evden ayrılır.

Seyfettin Sevda’nın yeni apartman dairesine taşınma işlemlerini halletmesi sonucu mecburen eşyalarını kolileyip istemeye istemeye baba ocağından ayrı eve çıkar. Fakat Halimlerin bahçede topladığı mısırları görünce aklına evde kalmayı sağlayacak bir fikir gelir. Mustafa Ali ise bir yandan kızının boşanma olayıyla ilgilenirken diğer yandan da süt çiftliğini satma hususunda babasını ikna etmek için etkili bir sunum yapmaya karar verir. Süt çiftliği içinse Nurcan’ın herkesi şaşkına çevirecek bambaşka planları vardır.