Ana sayfa Dizi İzle Kalk Gidelim 44. Bölüm – Apartman Hayatı

Kalk Gidelim 44. Bölüm – Apartman Hayatı

tarafından ker_def

Kalk Gidelim dizisinin 44. bölümü TRT 1 ekranında 3 Kasım Cumartesi günü izleyicilerle buluştu. Reytingleriyle TRT1’in memnun olduğu dizinin başrollerinde Ufuk Özkan, Ekran Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri ve Kerem Kupacı yer alıyor. Yeni bölümden görüntüler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Kalk Gidelim dizisi 44. bölümünde yer alan başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

44. bölümün özeti şöyle:

Şakir ve Halil, nikah cüzdanını kapkaç yapan motorcunun peşine düşerler. Yakaladıklarını sandıkları noktada bambaşka bir olayla karşılaşırlar. Diğer yandan duruşma saati gelmiştir. Veli ise Şakir olmadan sadece kendilerinin boşanmasına karşı çıkar. Yanlış birlikte yapıldı birlikte çözülsün ister.

Adliyeden boynu bükük ayrılan gençler bu yanlıştan kurtulmaya çalışırken devreye Hacı Hüseyin girer ve Seyfettinlerin şehirdeki apartman dairesinde aile meclisini toplar. Buradan çıkacak kararla yeni bir yol izleyeceklerdir. Seyfettin’in derdi ise çok farklıdır. O apartman dairesinde değil de köyünde, babasını evinde eski yaşamına dönmek istemektedir. Önündeki tek engel ise Sevda’dır.

Sevda, apartman hayatından hoşlanmaya başlamış hatta köydekileri de ufaktan küçümsemeye başlamıştır bile. Seyfettin, Sevda’yı bu sevdadan vazgeçirmek için Mustafa Ali’den yardım ister. Mustafa Ali’nin dahice bulduğu plan başlarına olmadık işler açacaktır. Nurcan ise yoğurt atölyesi işine kendisini kaptırır fakat diğer yaptığı yoğurtlar ilki gibi tutmamaktadır. Meryem’in kulağına da Nurcan’ın kendisin ki gibi güzel yoğurt yaptığı ulaşınca, Meryem bu işin peşine düşmeye karar verir.

Halil cephesinde ise süt çiftliği satışının iptal olması sonrası yatırım amaçlı olarak Ercan’a verdiği paranın peşine düşer. Ercan ise o parayla kart borcunu ödemiştir. Halil parasını almada ısrar edince Ercan da mecbur para bulma yoluna gider. Bunun için bulduğu yöntem Şakir’i oldukça zor duruma sokacaktır.