Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim 48. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Kalk Gidelim 48. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinde, Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenlerin favorisi ‘Kalk Gidelim’ 47. bölümüyle 1 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluştu. Eğlenceli sahnelerin yer aldığı diziden yeni bölümünden ilk görüntüler de hızlıca paylaşıldı.

8 Kasım Cumartesi akşamı izleyiciler TRT1 ekranında Kalk Gidelim dizisinin 48. yeni bölümü için ekran başına oturacak. Yeni bölümden ilk görüntüler videoda yer alıyor.

47. bölümün özeti ise şöyle:

Mustafa Ali ve Seyfettin, eşlerine yalan söyleyip bir de yüzüne gözüne bulaştırdıkları için Sevda ve Nurcan tarafından evden kovulurlar. Hacı Hüseyin’den yardım beklerken Hacı Baba da gelinlerinin yanında durunca kendilerine kalacak yer bakmaya başlarlar. Diğer yandan Halil de Nuriye’nin bir lafına darılınca soluğu abilerinin yanında alır. Sevda, Nurcan, Nuriye evde kadın kadına rahat ederiz kocalarımız burunları sürtünce zaten pişman olup geri gelirler diye düşünürken erkekler cephesinde ise durum farklıdır.

Seyfettin kontrolü ele alıp Sevda’ya nispet yapınca durum gitgide farklı bir hal almaktadır. Diğer yandan Hatice ise oğullarının gelinleri tarafından evden uzaklaştırmasına gönül koyup, Badegül’ü de yanına alıp gizlice yemek götürme planları yapmaktadır. Halim ve Samim ise bu mevzuda oldukça temkinlidir.

Halim, Duru’nun penceresi önüne gizlice gelip yakalanan Veli Demir meselesinde ise gayet nettir. Neden orda olduğunu söyleyene kadar Duru ile görüşmeyecektir. Şakir ise Dudu’yla barışmak, için türlü romantik yollar dener. En büyük yardımcısı ise Veli olacaktır. Muhtar oğlunun adam olması için kahvehaneyi Meryem’den satın almak ister. Meryem’in şartı şattır ve Sadık da o kahveden ekmek yemedikçe satmayacaktır.

Muhtar da Sadık’ı ikna etmek için çeşitli yollar denemeye koyulur. Meryem’in asıl meselesi ise Ercan’dır. Göz hapsine aldığı Ercan’ı Nurcan meselesinde iyice sıkıştırırken Ercan ise yeni bir vurgun yapmak için kolları çoktan sıvamıştır bile… Ercan’ın vurgun yapmak için kendisine seçtiği hedef ise Dal Ailesinin süt çiftliğidir.