Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim 56. Bölüm 2. fragmanı izle!

Kalk Gidelim 56. Bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşmakta. Kalk Gidelim dizisi TRT1 ekranlarının Cumartesi günleri sevilen bir yapımı… Dizinin 55. bölümü 26 Ocak akşamı ekrandaydı. Bölümün ardından da 2 Şubat Cumartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

2 Şubat Cumartesi akşamı 56. bölümünü izleyeceğimiz Kalk Gidelim dizisinde neler olacağı merakla beklenmekte. Videodan yeni bölümden 2. fragmanda yaşananların detayını izleyebilirsiniz.

Dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Onur Seyit Yaran, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Peki 55. bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Seyfettin, Mustafa Ali başta olmak üzere tüm aile Canberk’e siper olup koruma altına alır. Fakat kız tarafının hasımlığı ve hısımlığı kapatmak için gıyabi düğünde takılan altınları göndermesiyle aile içinde başka bir huzursuzluk baş gösterir. Seyfettin, Mustafa Ali ve Nuriye altınların pay edilmesi meselesinden birbirine girmeye başlar. Üstüne bir de altınlar kaybolunca üç kardeş baba evinde birbirlerini bile suçlamaya başlarlar.

Hacı Hüseyin ise çocuklarını altından sebep bu halde hırslı gördükçe üzülür. Çocukların meselesine karışmayan Hacı Hüseyin, Hatice’ye Veli ile Şakir’i çağırtıp torunlarıyla evlenmeyi onayladığını söyler. Gençler bu karar sonrası havalara uçar. Bu esnada Şakir’in daha önce kan verdiği hastaneden tahlil sonuçları gelir ve acil olarak hastaneye çağrılır. Tekrar tetkikler yapılır ve kalbinin hassas olduğu her an ölümcül bir sıkıntı olabileceği söylenir.

Bunu öğrenen Şakir, bu şekilde evlenip de Dudu’yu genç yaşta dul bırakamam deyip içi kan ağlasa da kendisini Dudu’dan soğutup evlenmemenin yollarını arar. Şakir’in yapacağı türlü atraksiyonlara Dudu ve diğerleri bir anlam veremez. Meryem, ev arayan Badegül’e kendi evlerinden birini vermek ister. Bunu Halim’in kabul etmeyeceğini bildiğinden kendi evlerinden birini kiralatmak için bir formül düşünürken Ercan’ın kendi çıkarını düşündüğü parlak fikirleriyle karşılaşır. Canberk borcunu ödemek için önce iş arar, bakar olmaz sonra Veli, Canberk’e ortaklık teklifi götürür. Bu durum tabi en çok kendisini ortak etmeyen Şakir’i üzecektir.